sunnuntai 1. elokuuta 2010

Hengissä ollaan!

Heipparallaa kaikki rakkaat lukijat! Täällä ollaan taas, tauko on ollut pitkä ja totaallinen! :) Teidän blogeja oon kyllä käynyt lueskelemassa, kommentoinut enemmän tai vähemmän.

Me ollaan nautittu kesästä ihan täysillä, ehkä enemmän kun koskaan! Ollaan nautittu helteistä ja lämmöstä, ehkä enemmän kun koskaan! Mitään suurempia reissuja ei oo tänä kesänä tehty, oltu kotosalla vaan ihan koko kesä. Ollaan käyty paljon rannalla, pakattu eväät mukaan, ja oltu melkeen koko päivä. Muutama yhden päivän reissu ollaan tehty tähän lähistölle, huvipuistossakin käytiin ystävä perheen kanssa. Hyvä kesä siis takana, ja vielä pari viikkoa jatkuu meidän leppoisa loma-aika, kunnes esikois poikamme aloittaa koulun. Hurjaa!Mä koen olevani levännyt ja paljon pirteämpi, keväällä olin oikeasti tosi väsy! Nyt tuntuu paljon paremmalle, ja vähän jo odotan, että päästään palaamaan arkeen taas.

Syksyn tuntuakin alkaa jo vähän olla, sisustus vimma kasvaa ja kynttilöitä on polteltu jo viikon verran. Tykkään kovasti juuri tästä ajasta, kun on vielä kesä, mutta illat pimenee ja viilenee, syksy saapuu pikkuhiljaa!

Palailen linjoille taas, kunhan oon saanut jotain esittelemisen arvoista valmiiksi. :D Monta suunnitelmaa on taas mielessä... Kesällä meille valmistui terassi, ja talo sai uuden punaisen maalipinnan. Ulko-ovi ja tallin ovi maalaattiin rakkaan valkoiseksi, vanhan tummanruskean sijaan. Syksyn ja talven edetessä alamme remontoida sisällä, pikkuhiljaa yksi huone kerrallaan edetään. Suunnitemia ja haaveita on päässä vaikka kuinka paljon! :)


-Heini-


Ps. Käykääpä kurkkimassa täällä! Ihastuttavassa, elämän makuisessa blogissa on aivan ihana arvonta! Oih ja voi, mikä palkinto! IHANA!

11 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihanaa rakas! ootte saanut jo paljon aikaan :) Kuvia odotellessa jatkosta... <3

heini kirjoitti...

Kiitos rakas! <3 Jatkoa on tulossa! ;)

Sirkka kirjoitti...

Kuvistasi huokuu kuinka olette nauttineet täysillä!
Paljon olette myös saaneet aikaan kaikenlaista mukavan kaunista, mikäs sen ihanampaa.

Kesäisiä päiviä ja elokuun kuutamo iltoja, sekä ihanaa, että on paljon suunnitelmia ja haaveita,.!

Jonna kirjoitti...

Voi vitsi miten mulla on mennyt aivan ohi sun päivitys mitä odottelinkin jo :) Olipas kiva kuulla susta ja teidän kesästä! MEillä ollut samanmoinen kesä, tosiaan nautittu ehkä enempi kuin koskaan <3 ynttilöiden polttelu ai ihanaa! Mukavaa viikkoa!

heini kirjoitti...

Kiitoksia Sirkka kauniista sanoista!
Kiitos Jonna vierailusta, oon jo vähän sua odotellut. ;)
Mukavaa viikkoa myös teille! <3

Pauliina kirjoitti...

Noniin...tajusin vihdoin laittaa sun blogiin viestiä :)
Eli voitais hakea sut viikon päästä seinäjoen asemalta. Oon tulossa Kivikummun jennin kanssa täältä parin sadan kilometrin päästä... Lähettäisitkö vielä spostia mulle, niin vaihdetaan puhnroita. Pian nähdään :)

Pauliina kirjoitti...

Sähköpostiosote pauliina.lehtimaki (at) luukku.com

Maaka kirjoitti...

Harmi ettet pääsekään blogitapaamiseen, mulle tuli heti mieleen että olisin voinut sut kans Seinäjoelta hairaasta :)
Äsken ehdin vasta lukemaan malla blogia ja koko jutusta!?! :D
Että kyllä kyyttiä olis sieltä tarjolla!

heini kirjoitti...

Voi että, pitää vielä yrittää järjestää, että pääsisin. Ja miettiä sitä takaisin paluuta, kun kotiinkin pitäis sitten päästä illalla. ;) Junat s.joelta lähtis klo.19.30 tai 21.15 takaisin kotiin päin... Laitan teille s.postia. :)

-Heini-

Maaka kirjoitti...

Ei kai nyt vie seitsemältä sopi poistua ;D

heini kirjoitti...

Haa haa, no ei tietenkään! Varmasti siinä ilta nopeasti vierähtää yhdeksään, tai vaikka kymmeneenkin, mutta mulla sitten lähtis se viimenen juna kol.21.15.
Toivon hartaasti pääseväni mukaan! :)

-Heini-