torstai 24. kesäkuuta 2010

Syntymän- ja keskikesänjuhlaa

Tänään on meidän rakaan kuopuksemme syntymäpäivä! Tuntuu huikealta, että siittä on jo 2-vuotta, kun hän syntyi... Voiko siittä olla niin kauan? Voiko mun vauva oikeasti olla jo niin iso poika? Vaikka onhan hän, iso poika jo. Ja niin reipas! Onnea rakas muru!
Täällä on tällä viikolla maalattu talo, pesty mattoja, pesty ikkunoita ja kuurattu sauna tietenkin.... Nyt saa juhannus tulla!

Ja tässä näkyis talonkulmaa... Yritin kuvata seinän väriä, mutta auringossa se näytti liian oranssilta ja varjossa liian tummalta. Tässä kuvassa väri on hyvin lähellä todellista punasita sävyään. :)

Me vietetään juhannus kotosalla. Grillataan, saunotaan, ulkoillaan, herkutellaan, oleillaan vaan... ja leivotaan, sillä sunnuntaina meillä on sitten pikku-miehen juhlat! ;)
Ihan kivaa toisaalta olla kotona vaan, ja mies menee lauantaina töihinkin... Mutta kyllä sitä vaan kaipais päästä mökille. Voi kun mä kaipaan mökkiä! Ois niin ihanaa, kun ois pakka, jossa pääsis vähän pois näistä arjen pyörteistä. Eihän se mökkielämä paljoa sitä arjen rytmiäkään muuttais, mutta siinä ois vaan se joku... Mökkeily on mökkeilyä, voi kun mä haluisin oman pienen mökin. Ehkä sitten joskus! :)

Rauhallista, lämmintä, kaunista ja rentouttavaa juhannusta!

-Heini-

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onnea Milolle vielä :)
Meillä on samat kuviot.. tylsää. Mökkiä mäkin kaipaan. Ehkä vielä joskus hankitaan iso tila isolla mökillä ja mökkeillään yhdessä :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Men Heini, min sommarstuga finns, den är bara att använda hur mycket ni vill!! Jag skulle bara bli glad om nån ville vara där!!
och där finns ju barn i alla åldrar, sällskap åt alla barnen!
Kramar Pia

Sirkka kirjoitti...

Onnea sylintäydeltä rakkaalle pojallenne, hän on tosi suloinen, niinkuin kaikki toisetkin kullanmurut!
Oletpa ahkeroinut kovasti ja teillä on just oikeanlainen juhannus, niin sitä pitääkin viettää, meillä samanmoinen, aloitettiin jo tänä aamuna aikaisin, käytiin kaikki kolme ajelemassa pyörillä Haltialan tiloilla kävimme tervehtimässä lampaita, lehmiä, riikinkukkoja,.. heittelimme keppejä, käpyjä ja nautimme olostamme suunnattomasti, Rosa oli aivan innoisssaan, juoksi minkä kintuistaan pääsi.. kotiin tultuamme, pesulle ja nyt nukkuu tyytyväisenä huopaan käärittynä.

Kiitos samoin teille sinne oikein ihanaa rentouttavaa juhannuksen aikaa!

Maaka kirjoitti...

Onnittelut teidän suloiselle 2-vuotiaalle!

Hyvin samanlaiset oli meidänkin juhannussuunnitelmat ja sunnuntaina meilläkin pidettiin synttärijuhlat! :D