lauantai 5. kesäkuuta 2010

Pieniä muistiaisia

Eli tämmösiä pieniä kiitosmuistiaisia kerho- ja eskaritädeille saivat lapset viedä, kun kesäloma alkoi.





Nyt meillä on siis KESÄLOMA!!! Ihanaa, ei kiirettä aamusin, ei aikatauluja, ei hakemista ja viemistä... Vaan oleilua yhdessä! Miehellä loma alkaa vasta heinäkuun puolivälissä, mutta lapsosten kanssa otetaan lunkisti. ;)
Harmi vaan, että täällä sairastelu vaan jatkuu ja jatkuu... jatkuu aina vaan! Nyt on esikois poika sairaana, viimenen eskariviikkokin jäi väliin. :( Onneksi päästiin kuitenkin päättäjäisiin eilen. Ihana pieni tunnelmallinen juhla. Lapset lauloivat kaksi laulua, saivat todistukset, ja sitten oli vielä boolia ja keksiä tarjolla. Niin suloisia eskarilaisia, syksyllä jo ekaluokkalaisia! :)

Aurinkoisia alkukesänpäiviä toivotan teille rakkaille!

-Heini-

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi kuinka ihania kiitos muistiaisia! Todella suloisia! Mistä kaavat noihin ihaniin nallukoihin? On se ihanaa kun lapsilla on lomaa, ei tosiaan kiirettä aamuisin ja saapi tehä mitä huvittaa :) Ihanaa kesää teille!

heini kirjoitti...

Kiitos. Nuo nallukat on Tildan kaavoilla, kirjasta Satumainen talvi. Tarkotus oli solmia jotkut söpöt ruutunauhat kaulaan, mutta kiireiden vuoksi en ehtinyt viimetingassa enään kauppaan, joten oli tyydyttävä omiin varastoihin. Siksi nallukoista tuli mun mielsetä ehkä hieman "babymaisia", ois sopinut paremmin vauvalahjaksi. Mutta toisaalta olivat ainakin hempeän kesäisiä. :D
Ihanaa kesää myös teidän perheelle Jonna!

-Heini-

Anna kirjoitti...

Ihania juttuja oot taas ommellu <3 mäkin haaveilen ompeluista, ehkä mä sit ens vklopun jälkeen kun sillon on viimeiset harjoitukset ja vimpat kisat :) Leppoisaa kesää!

heini kirjoitti...

Kiitti. Vaan eipä oo munkaan pitkään aikaan tullut ommeltua... Ei oo ollut sitä innostusta. Tommosia "lahjoja" on kuitenkin kiva ommella. Toukokuussa ompelin vauvalahjaksi pienelle pojalle tommosen nallukan ja sydämmen, jossa oli teksi Pienelle pojalle, sekä pienen siniruudullisen pehmolaukun, johon lahjat sujautin. :)
Nyt tuli omilta lapsilta nalletilaus, joten ommella pitäis. ;)

-Heini-

Sirkka kirjoitti...

En sanoisi mitenkään pieniä kiitoslahjoja, vaan suloisia sydämiä, jotka jäävät ikimuistoiseen mieleen, todella kaunis ajatus, saitte varmaan sydämelliset kiitokset!
Suloiset nallukat kauniin rusetein!

Vihdoin kauan odottamasi kesäloma alkoi, toivotan mitä parhainta kesää ja toivon tervehtymisiä ja eiköhän se ala helpottaa, kun saa vain oleilla leppoisasti ja syödä mansikoita.

Lämpimin ajatuksin ja hyvänolon toivotuksin!