torstai 17. kesäkuuta 2010

Pihalla

Ei täällä vieläkään olla kunnossa, aina vaan korvatulehdus ja flunssa kierteet jatkuvat... Välillä huolettaa kovasti, että mitä tämä oikeen on... Ei oikeen tiedä enään mistä tämä sairastelu voi johtua, kunka se voi aina vaan jatkua, ja miksi olemme jääneet moiseen kierteeseen... Yhtään antibiootti kuuria ei ole aiemmin meidän perheessä ollut, nyt jo yhteensä seitsemän!
Mutta onneksi kukaan ei ole ollut kuumeessa nyt hetkeen, joten olemme päässeet nauttimaan ulkoilustakin! Nyt vaan odotellaan säiden lämpenemistä! Lämpenevää on kai jo luvattukkin, ja pian meillä vietetään synttäreitäkin. :)

Eilen pystyttelin lapsille teltan pihaan, siellä on mukava leikkiä!


Terassilla (joka on kaiteita vaille valmis) nautittiin kesäinen välipala... Mansikoita ja mehua, NAM NAM! ;)
Ja seuraava kesäprojekti on aloitettu, talon ulkoseinät maalataan tänäkesänä! Väriä emme vaihda, joten talo saa uuden punaisen maalin. Siittä kuvia, kunhan projekti etenee...

Piha on juuri nyt kauneimmillaan, omenapuun kukinta on jo ohi, mutta vielä kukkii pihlajat ja syreenit!Maija mehiläinenkin nauttii kesän kauneudesta. :D
Kauniita kesäpäivä toivotan teillekkin rakkaat lukijat! Kiva kun jaksatte vierailla, vaikka täällä onkin hiljaista. Ihanat kommentit piritävät aina niin paljon, kiitos niistä! :)
-Heini-

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Kurjaa kun teillä sairastetaan :(

Mutta ihanaa kun jaksat etsiä positiivista kodista ja kesästä :)
Mukavia lomapäiviä! <3