sunnuntai 22. elokuuta 2010

Viikonlopun tunnelmia

Tää viikonloppu on ollut aika mukava... :)
Perjantaina mä olin täällä, Mallan luona blogitapaamisessa. Siellä oli niin ihanaa, paljon ihania naisia oli tullut paikalle, ja kaikki niin saman henkisiä. Ja Mallan koti oli juuri niin kaunis, kun olin ajatellutkin... Ehkä vieläkin kauniimpi, jos vaan mahdollista! :)

Vaaleanpunainen eteinen tuoivotti vieraat tervetulleeksi. :)

Cafee yläkerrassa olin juuri niin ihana ja tunnelmallinen, kun olin ajatellutkin. Muutekin Mallan koti oli niin kauniisti, monilla pienillä ja mielikuvituksellisilla jutuilla sisustettu. Ihana! <3


Lauantaina käytiin Juthbackan markkinoilla ihastelemassa kaikkea vanhaa tavaraa... Mukaan ei tällä kertaa tarttunut mitään. Yhden vanhan kauniin oven löysin, ja hintakaan ei ollut ollenkaan paha. Kuljettaminen ois vaan ollut ongelma, meidän autoon se ei ois mahtunut. :( Se kyllä jäi vähän harmittamaan.

Mallan kotonakin oli muuten näitä vanhoja ovia, joihin oli kiinitetty kauniita sisustus somisteita, kuten enkelitä ja enkelin siipiä. :)

Lauantaina kävimme myös fammon luona, mun anopilla. Hän on ihan itse yksin remontoinut kotiaan niin kauniiksi! Valkoista maalia, tapettia ja paljon kauniita huonekaluja, valkoisia tietenkin! <3

Sunnuntaina vietettiinkin sitten ihan hiljainen kotipäivä. Miehen sisko kävi hakemassa vauvan vaatteita ja juttuja, ihanaa saada ne taas käyttöön jollekkin... Pian heillä on oma pieni tuhisija! <3

Tänään aamulla lapset heräs meillä jo ennen kuuta. Kmalaa, ajattelin ensin, mutta kun vauhtiin pääsin, kerkesin tehdä vaikka mitä ennen, kun vietiin poika kouluun. Eikä ollut kiirettä pukea vaatteita ja syödä aamupalaa, ei kiirettä viedä koiraa ulos. Leppoisa ja mukava aamu siis.

Kun olimme vieneet esikoisen kouluun, lähdimme kävellen käymään läheisessä kukkakaupassa. Ostin itselleni kaksi valtavan suloista vaaleanpunaista tee-mukia!

Ihanaa alkanutta viikkoa telle lukijoille! Ja ihana yllätys, että lukijoita oli tullut paljon lisää! Kiitos teille ihanat, ja uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa! <3

-Heini-

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi sulla on ollut ihana viikonloppu :) Nätit nuo mukit <3 Ehkäpä tarjoilet niistä mulle joku kerta teetä :)

heini kirjoitti...

Kuule Anna, tarjoan sulle teetä niistä vaikka heti huomenna, jos vaan tuut käymään! :)

-Heini-

Jonna kirjoitti...

Olipas tosi kiva viikonloppu sulla :) Voi ja kiva kun pääsit sinne Mallan luo! Ihanaa viikkoa!

Sirkka kirjoitti...

Kiitos Onnitteluistasi, on ilo!

Iloitsen kanssasi, kun olit kyläilemässä iki ihanassa paikassa ystäviesi kanssa ja sait tutustua paremmin samanhenkisten ihmisten kanssa, aivan ihanaa..ja voin vain kuvitella kuinka jälkeenpäin olo oli oikein iloinen ja onnellinen ja on ihanaa muistella kaikkea! Kauniissa kodissa, missä itse viihtyy ei voi muuta kun nauttia kaikesta..!
Mallan koti on oikein ihana ja suuri pöytä jonka ääreen mahtuu ihastuttavan paljon ystäviä aijai minkä herkkujen ääreenkin olet päässyt, HI!

Kaikkea hyvää sinulle ja olet onnistunut ostamaan kauniit kupit, joista on tunnelmallista juoda ystävän kanssa kynttilän valossa.