sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pikaisesti...

Tulin pikaisesti kuulumisia kirjoittelemaan... Tai ei tänne nyt mitään uutta kuulu, taas sairastellaan! :( Pojat ja minä ollaan oltu kovassa yskässä, ja lämpöilyä ja kurkku kipua on ollut. Pienimmäinen meni taas niin huonoon kuntoon, että monta kertaa on pitänyt käydä sairaalassa spiiraa hengittelemässä, ja astmalääkkeet saatiin kotiin, että pärjättäis kotona. Infektioastma diagnoosiakin alettiin jo tavailla, se tulee sitten seuraavasta sairaalahoitoa vaativasta flunssasta. Huoh, mä niin pelkään, että tästä talvesta tulee samanlainen, kun viime talvi oli.

No, mutta valoisampiin asioihin... Vilkaiskaapa tänne ja tänne, ihania blogeja, joissa arvonta meneillään! :)

Mun lupailemani arvonta on tulossa, kunhan nyt selvitään tästä flunssasta, niin saan ajatukset rullaamaan, ja palkinnon kasaan. ;)Tunnelma kuvia viime syksyltä! <3 (koska tuoreet puuttuu)Tunnelmallisia ja kauniita syyspäiviä!

-Heini-

7 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Pikaista paranemista sinne!!

malla kirjoitti...

pikaisia parantumisia <3 meillä kans syysflunssa kolomella pienimmällä ja vähän mullaki...tylsää!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Minäkin toivottelen pikaista paranemista <3

Miia kirjoitti...

Flunssa jäi meillekin asumaan, ties kuinka monta viikkoa jo niiskutettu, mutta melko lievänä kuitenkin. Toivottavasti teillä vointi pian paranee ja pääsette nauttimaan kuulaista syyspäivistä!

heini kirjoitti...

Kiitoksia, eiköhän tämä tästä... Tänään on jo paljon parempi! Isompi poika lähti pirteänä kouluun, ja me päästiin pienempien kanssa ulkoilemaan. Poimittiin viimeset marjat pensaista, niistä leivotaan piirakkaa ja keitetään iso marjakeitto, kunhan haen lisää sokeria kaupasta. :)
Tästä jatketaan, ja toivotaan, että huomenna taas on parempi päivä.
Ihanaa alkuviikkoa teille ihanaiset! <3

-Heini-

Jonna kirjoitti...

Voi, pikaista paranemista <3 Täällä myös pienimmäinen yskinyt monta viikkoa..

pampula kirjoitti...

Pikaista paranemista! Itsekin juuri tuossa kehuin etten olekkaan ollut pitkään aikaan flunssassa ja kas..tänään heräsin kipeänä :) olis varmaan pitäny koputtaa puuta!