perjantai 13. elokuuta 2010

Vielä on kesää jäljellä...

Projektit etenee... Oon tässä maalaillut meidän esikoiselle pulpettia, ja pian se alkaa olla valmis. Siittä tykkään valtavasti, pian tekin saatte nähdä sen! :)

Me ollaan yritetty nauttia viimesistä kesälomapäivästä, kun lämpöäkin vielä riittä.
Tänään käytiin Kälviällä Toivosen eläinpuisto ja Talonpojan museossa. Siis niin ihana paikka!
Siellä oon käynyt lapsenakin useasti, sillä meillä oli mökki siinä ihan lähellä. Nyt on sitten tullut tavaksi, että siellä käydään ainakin kerran kesässä lapsosten kanssa.


Aikasemmin lupailin teille kuvia kesän pikku sisustus hankinnoista... Tässä ois pari. <3


Kyltti keittiöön!

Ja vanha lauta 1950-luvulta, jossa teksi "Home is where the heart is". Kuva on huono, mutta laudassa on pystyssä pari vinoa ja ruosteista naulaa, ja oksista tehty sydän. Tästä mä tykkään tosi paljon! <3

-Heini-

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi pulpetti kuvia odotellessa, varmasti on ihana! Tuo eläinpuisto on aivan ihana paikka myös..pakko joka kesä käydä ainakin kerran :) Mukavaa viikonloppua!

Anna kirjoitti...

Ihania hankintoja oot taas tehny :) Mulla on KAIKKI vaiheessa, varmaan ihan ymmärrettävääkin, mutta ei malttaisi odotella kaikkea uutta.
Ihanaa viikonloppua :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Mekin ollaan muutaman kerran käyty, viime kerrasta taitaa olla pari vuotta. Mietin tuota että missähän päin ite asut ja onko sun lähtö sinne blogitapaamiseen kyytistä kiinni vai jostain muusta?
Nimittäin me ajellaan Kälviänkin ohi mennessä että jos jossain lähellä asut ja tapaamiseen pääset niin kyytiin vaan :)