sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Hengissä ollaan!

Täällä ollaan taas, juuri ja juuri... Piiiitkän blogitauon jälkeen.
Meillä on ollut äärettömän kurja lomaviikko. Ollaan sairastettu oikeen kunnolla, on ollut sairaalareissua ja on kolmet antibioottikuurit... :(

Lapset alkoivat sairastella jo viimeviikolla, pienimmälle nousi korkea kuume viime perjantaina. Viikonloppun aikan koko perhe oli sairaana, pienin korkeassa kuumeessa, ja kauheassa yskässä. Maanantaina varasin ajan lääkärille, kun hengityskin rahisi. Päivän mittaan tyttökin alkoi valittaa korvia.
Tyttö siis mukaan lääkärille, tulos korvatulehdus. :( Mutta poika ei silti ollut yhtä "onnekas", tuli passitus lastenosastolle suoraan.

Poika meni tosi nopeasti huonoon kuntoon, kun pääsimme osastolle, poika sai heti happiviikset, koska veren happipitoisuus oli aivan liian matala, ja pulssikin oli lähes 200! Kyllä sillon pelotti!

Tässä kuvassa ollaan jo kovasti toipumassa, ensimmäiset päivät meni vaan sängyssä maaten, nukkuessa...


Viisi päivää olimme sairaalassa, perjantaina saimme vihdoin tulla kotiin. Vielä olemme "päiväpotilaana" osastolla, ja kaksi kertaa päivässä pitää käydä ottamassa lääkettä sairaalassa, ja korvatulehduskin löytyi pojalta, joten antibiootit sai hänkin. Poika ei siis edelleenkään ole kunnossa, mutta paljon parempi kuitenkin! Olemme nauttineet kotiin pääsystä yhtä paljon molemmat!

Itselläni on ollut flunssaa ja puolitoista viikkoa, eikä yhtään paremmaksi ole tullut, pahenee vaan. Eilen varasin sitten vihdoin lääkäriajan itsellenikin, ja poskiontelontulehdushan mullakin oli, antibioottikuuri siis mullekkin.

Meidän loma ei siis mennyt ihan suunnitellusti, mutta nyt ollaan vaan onnellisia siittä, että kaikki on loppujen lopuksi hyvin, ja olemme kotona koko perhe!
Ehkä tämä tästä helpottaa, kun antibiootit vaikuttavat. :)

Eilen sitten meille muutti se kauan odotettu karvakorva.Tässä siis on meidän DINO! :)Nyt toivottavasti pysymme terveenä. Kevättä kovasti odotellaan! :)

-Heini-

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Iiiihana Dino! Pitänee tulla katsomaan häntä :) Mukavaa että ootte kotona!

Miia kirjoitti...

Voi että, onpas teillä nyt rankkaa. Onneksi poika sai hyvää hoitoa ja toipuminen on käynnissä. Pienten sairastaminen on aina niin kurjaa ja äidillä suuri hätä. Ihana koiruli!

heini kirjoitti...

Onnellisia ollaan, että olemme kotona nyt, ja kaikki paranemaan päin. Pieimmänkään ei tarvitse enään käydä päiväpotilaana osastolla, vaan kotona syötetään antibioottikuuri loppuun, ja sitten pitäis olla asia selvä. Vaikka edelleenkin hirvittää ajatella, kuinka huonoon kuntoon pieni meni.

Dino on söpö, Anna olette tervetulleita tutustumaan. :)

-Heini-

Jonna kirjoitti...

Olenkin ihmetellyt miten et ole postaillut aikoihin, tätä postausta en jostain syytä ollut huomannut. Voi mahoton kun teillä on ollut kurjat sairastelut. Onneksi pääsitte kotiin ja toivonmukaan olette nyt parantuneet.

heini kirjoitti...

Kiitos. Kyllä täällä nyt aletaan pikkuhiljaa olla suunnilleen kunnossa, mutta voimat tuo sairastelu vei kyllä täysin! Joten blogitauko jatkunee hetken, kunnes palaudutaan tästä. Toivotaan, että tässä ois nyt ollut sit meidän perheen sairastelu kiintiö tälle keväälle. :)
Pää on kovasti täynnä ihania ideoita kevääksi, kunhan sais voimia alottaa touhulut.

-Heini-

Sirkka kirjoitti...

Kaunis kiitos käynnistäsi, no onpa teillä ollut monenlaista vaivaa, onneksi onni tuli vastaan ja nyt helpottaa, sairastelu vie voimat,niin se vie myös ajatukset,..ja sen jäkeen toipumiset,
mutta nyt teillä on DINO ja siitä on iloa kaikille!
ONNEA!

heini kirjoitti...

Kiitos Sirkka! Toipuminen on hyvässä käynissä. Itsellä ensimmäinen aamu, kun en tunne itseäni ylitsepääsemättömän väsyneeksi. :)

-Heini-