tiistai 23. helmikuuta 2010

Pääkallotilkkuja vihdoin! :)

Vihdoin voin esitellä teille tilkkupeiton, joka on niin kauan odottanut valmistumusta... Tässä se nyt on pidemmittä puheitta. :)

Esikoispoikamme halusi huoneensa teemaksi pääkallot, joten sitä teemaa jatkoin peitossakin. :)Ulkona pakkaset vaan jaksaa paukkua... Se on tylsää, vieläkään ei päästä ulkoilemaan niin paljoo, kun haluttais. Pieniä hetkiä piipahdetaan ulkona kuitenkin päivittäin, mutta se ei oikeen tunnu kuitenkaan riittävän. Lapset kyllästyvät vain olemaan sisällä. Onneksi lapset ovat hyviä keksimään sisälläkin jännää tekemistä,
vaikka tyhjistä pahvilaatikoista. :)
Tänään on muutenkin ollut mukava päivä, mukavia ystäviä ja lauma ihania lapsia, neljä äitiä ja yhdeksän lasta! :) Kiitos teille tytöt! <3>

Viikonloppuna kävimme myös katsomassa pientä hauvaamme. Kasvanut oli, valtavasti! :)

Kahden viikon päästä tämä karvapallo muuttaa meille asumaan! Jännää! ;)

Ja nyt ois muuten arvontaa ihanassa Arkirakkaus blogissa, aivan ihana blogi täynnä ihania ompeluksia, lastenvaatteita ja sisustelua, ja niin ihastuttavat palkinnot! Oisko nyt niin, että ei kahta ilman kolmatta, jos tulis vielä se kolmaskin arpavoitto mulle! ;)

-Heini-

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tosi Cool toi Juuson peitto! ja kova työ on varmasti ollu toi ommella!
Iiiihana tuo teitin karvapallero, pitänee tulla häntä sitten katsomaan :)

heini kirjoitti...

Kiitos Anna, tykätään kyllä molemmat, minä ja Juuso tuosta. :) Vaikka mua ensin epäilytti sekottaa niin montaa eri sävyistä ja materiaalista kangasta yhteen. Hyvä tuli kuitenkin mun mielestä.
Onhan noissa aina työtä, mutta mä jotenkin tykkään kovasti tehdä tilkkupeittoja. Nyt meinas vaan inspis loppua välillä. Nyt se on kuitenkin onneksi valmis. :)

Ehdottomasti tuutte kattomaan karvapalloa, kunhan se kotiutuu meille. :D

-Heini-

Anonyymi kirjoitti...

Oj va du e duktig!! Så fint sängtäcke som du gjort åt Juuso!!
Kramar anoppi :)

Jonna kirjoitti...

Oi, että on kiva tilkkupeitto! Mulla tuolla olis Oliverin peitto vielä vähän kesken, inspis pikkusen katos alun innokkuudesta :) Ihana myös tuo viirinauha! Pakkaset sais todellakin nyt laskea..ei kovin kauaa tarkene päivisin pihalla olla. Lapset niin tarvii sitä raitista ilmaa, toki mamma myös :) Kivaa viikkoa! -Jonna

Rilla kirjoitti...

No VAU! Ihan mielettömän hieno tilkkupeitto.
Mulla tilkkupeitto junnulle vaan suunnitelmissa :)

Heh, pahvilaatikot jaksavat leikityttää meilläkin. Koolla ei väliä, kaikista keksitään jotain!

Maaka kirjoitti...

_hieno tilkkutäkki ja viirinauha sopii tosi hyvin kaveriksi, merirosvotunnelma on täydellinen :)

Meillä pahvilaatikot päätyvät yleensä autoiksi :)

heini kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista viesteistä. Niitä on aina niin ihanaa ja piristävää saada. :)
Tässä pian voisin vilauttaa enemmänkin kuvia lastenhuoneista. Niitä on pitänyt laittaa jo kauan, mutta niissäkin on niin paljon maalattavaa, ja keskeneräistä... Mihinköhän se mun inspis on oikeen kadonnut? Eli et siis Jonna oo ainut inspistä vailla. :)
Niin ja seuraavan tilkkupeiton kankaatkin odottavat tikuiksi pääsyä kaapissa. Ja monta monta muuta ideaa on päässä, ja pääsiäinenkin lähestyy. ;)

-Heini-

Sirkka kirjoitti...

Aallot ne ulapalla keinuvi lalallal..lalllaa!
Ihastuttava huone kokonaisuudessaan, tuli mieleeni laiva, joka seikkailee ja saapuu onnellisesti kotisatamaan.
Olet niin taitava käsityöihminen ja mukavaa kun on inspiksiä! Pahvilaatikoista tuli mieleeni omat mussukat..paras paikka, joskus oli kumisaappaat jalassa väärinpäin tietenkin ja ainostaan pikAupöksyt jalass ja toppi päässä ja istui pahvilaatikossa ja lauleli...!
Voi ONNEA tulevalle suloiselle tulevalle hauvelille tullessaan uuteen kotiin, saadessaan hyvää huolta ja paaljon rakkautta!

Mukavaa päivää!

Anonyymi kirjoitti...

kiitos kun kävitte <3 ihana toi peitto <3

-kiika-