perjantai 12. helmikuuta 2010

Piristävä perjantai :)

Tänään on ollut kerrassaan ihana päivä. Siivosin eilen valmiiksi, joten tänään ei tarvinut tavallisen perjantain tapaan sitä miettiä. Olemme viettäneet mukavan päivän lasten kanssa herkutellen, ulkoillen, pelaten ja yhdessä hassutellen ja touhuten. :)

Kerrassaan kaunis ulkoilu sää oli tänään. Aika kipakka pakkanen, mutta kyllä tuo aurinko vaan saa hymyn huulille. Tuntuu ihan siltä, että kyllä se kevät sieltä tulee... Ihanaa, kun valon määrä on lisääntynyt niin paljon, ja koko ajan lisääntyy. Siittä mä tykkään!

Ajatelkaapa, että nämä kuvatkin on otettu puoli neljän aikaan, ja vielä riitti valoa ja aurinkoa vaikka kuinka! Ihanaa! :)

Täällä se aurinko sitten pikkuhiljaa painuu mailleen...


Toissapäivänä löytyi postilaatikosta taas ihana yllätys!


Tästä iso lämmin kiitos tänne, Maakalle! :)

Ihana kirja täynnä yksinkertaisia puutarhanhoito ohjeita. Kirja siis sopii mulle, koska mä en todellakaan oo mikään viherpeukalo, vaikka kovasti haluaisn kauniin puutarhan! ;)


Keväällä sitten pääsen istuttelemaan siemeniä, ja yritän myös saada kukat kasvamaan ja kukkimaakin (melkoinen haaste mulle). :)

Iso tikkari sai lapsilta kovasti ihmetystä, että kunka mamma voi saada noin ison tikkarin! Poika myös miteiskeli, että montako päivää ja yötä noin isoa tikkaria saa imeskellä, ennen kun se on loppuu. :D

Hauskaa ja leppoisaa viikonloppua, ja ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni! <3

-Heini-

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihania keväisiä talvikuvia :) Teidän kuopuksen haalari on aivan ihanan herkullisen värinen. On todella ihanaa, että päivät pidentyvät..vielä 5 aikaankin on valoista. Tänä aamuna oikein havahduin, että puoli 8 oli jo valoisaa..kyllä se ihana kevät sieltä tulee! Oikein ihanaa ystävänpäivää! -jonna

heini kirjoitti...

Kiitos, itse oon ollut tosi tyytyväinen tohon haalariin. Väri sopii meidän pojalle just, ja haalari on lämmin ja hyvä laatunen (veljellä saman merkkinen puku).
Aivan ihanaa, kun päivät on pidentynyt, ja aurinko jaksaa paistaa. Valon määrä lisääntyy tästä oikeen kohinalla, ihanaa tää kevättalvi!
Kaunista ystävänpäivää sinullekkin!

-Heini-

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Iloista Ystävänpäivää!
Suloiset hymyt lapsilla:)

heini kirjoitti...

Kiitos Riitta vierailusta, ja ihanasta kommentista. :)

-Heini-

Rilla kirjoitti...

Hauskan näköiset veijarit teillä :D
Tulee oikein hyvälle tuulelle kuvia katsellessa.

Lisäksi, sulle Heini on haaste mun blogissa!

heini kirjoitti...

Oih, Kiitos Rilla. :)

-Heini-