maanantai 8. helmikuuta 2010

Karvakorvia ;)

Kävimme viikonloppuna katsomassa koiranpentua. Ikää pienillä karvapalloilla oli nyt 3 viikkoa, että reilun neljän viikon päästä karvakorva muuttaa meille.Aika palleroita pennut olivat, jässiköitä olivat jo syntyessään. :)Muuten täällä viikonloppu meni hiljaiseti kotosalla. Vieläkään en tunnu pääsevän eroon flunsassta, tänääkin ollut tosi kurja olo, väsyttää kovasti koko ajan. Mutta sitkeästi jatketaan. Vihdoin kerkesin kangaskauppaan tänään ostamaan sen tausta kankaan tilkkupeittoon, että ehkä sekin vihdoin pian valmistuu. Sairastelun jälkeen ompelukone on ollut lomalla, kun mä en oo kertakaikkiaan jaksanut ommella mitään... Jospa sitä nyt skarppais, ja sais jotain taas aikaan. :)

Mukavaa touhukasta viikkoa kaikille!

-Heini-

2 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Jestas, että ne on söpöjä! Meillä ollut aikoinaan useampi koira ja nykyisin joudutaan tyytymään pehmosellaisiin allergian takia :(

Ja ei aina voi olla ompelemassa ... Mun pitää muistuttaa siitä itseänikin aina säännöllisin väliajoin :D Aika on rajallista ja joskus se inspis vaan on "jossain"!

heini kirjoitti...

Söpöjä olivat kyllä, viikon päästä mennään katsomaan vielä kerran, ja sitten siitä kahden viikon päästä saadaan hakea karvapallo kotiin.

Voi, kunka kurjaa on nuo allergiat. :(

Ja totta puhut, aina ei voi olla ompelemassa. Ja mulla on ollut kaiken moisia vastoinkäymisiä tän peton ompelemisen aikana. Nyt se on onneksi päättelyä ja tikkausta vaille valmis. Pian siis kuvaia siittä. :)

-Heini-