perjantai 19. maaliskuuta 2010

Nyt kyllä harmittaa!

Siis takkuaako tämä blogger nyt muillakin, vai vaan mulla? Kun kirjotin edellisen postaukseni, sivupalkki katosi tuonne blogitekstien alle, ihan alimmaiseksi. Ajattelin sen johtuvan siittä, että kuvat postauksessa ovat liian isoja, joten pienensin niitä. Sitten yritin poistaa kuvat kokonaan. Olen muokannut blogiani ees ja taas takaisin. Viimeiseksi päätin postaa kaksi edellistä postusta, jotta saisin blogini entiselleen, ja sen sivupalkin sinne sivulle, jonne se kuuluu, mutta EI! Siellä alhaalla ovat ja pysyvät! Nyt suututtaa vielä enemmän, että menin postamaan tekstejäkin.
Onko nyt oikeasti niin, että koko blogi on pilalla? Hermot menee, ei oo eka kerta, kun tää blogger takkuilee. Vaihdan kohta koko blogini muualle, tai lopetan kokonaan... Eihän täällä ole edes mitään paikkaa mistä vois asiasta kysyä... Blaah! Auttakaa nyt joku, jos tiedätte mitä voi tehdä?

-Heini-

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

eipäs ole noita ongelmia koskaan mulla ollut, joten en osaa sanoa mithään...
Ilmotathan jos jonnekin vaihdat :)

Maaka kirjoitti...

Klikkaapa pelkkää tätä postausta niin jo ovat taas paikoillaa :) Mulle on kans pari postausta tehneet saman, joten ei muuta kuin uusia postauksia kehiin niin ne "häiriö postaukset" poistuvat "seuraavalle sivulle" vanhoihin postauksiin :)

Syytä en tiedä enkä parempaa neuvoa miten asian voisit varsinaisesti korjata, mutta koita sinnitellä!

heini kirjoitti...

Kiitti Maaka. Mä tiedän, että jos avaan vaan yhden postauksen kerralaan, niin sit näkyy sivupalkit sivulla, mutta jos siis siirryn suoraan blogiosotteeseen, eli etusivulle, on ne jossain tuolla alhaalla hukassa.
Enkähän mä nyt vois tätä blogia jäihin laittaa, enitenhän mä itselleni kirjoitan. Semmosta terapiaa tää bloggailu, ihanaa hommaa, ja varmasti jatkaisin, vaikka kukaan ei lukiskaan. :)

-Heini-

mea kirjoitti...

mulle kävi samalla tavalla, ja se li heti uuden blogin paikka.

Jonna kirjoitti...

Postausta odotellessa :) -Jonna

Nilla kirjoitti...

Blogger har tydligen haft strul, läst hos andra också att det inte fungerat som det ska :)

Blogga på du, läser allt fast jag inte kommenterar så ofta ;0) Det var det här med att vara lat :D

Har precis storstädat, det är väl sånt man gör när man knappt sovit något på en natt och sen stressat till jobb, hem för att hämta urinprov - HVC/labben - tillbaka till jobb, stressa lite mer, ringa om provsvar som är positivt fick tid till kl 14, stressar som en tok på jobb - hämta Ida - HVC, gräla med en surkärring - sitta och vänta i nästan 3 timmar, via apoteket och Prisma, laga mat och sen storstäda :D

heini kirjoitti...

Vähensin tekstien määrää etusivulla, niin sain ne kuvat takaisin tuonne sivulle. :)
Voi, mikä päivä sulla oli ollut! Onneksi nyt on pääsiäinen, niin saa nauttia vähän pitempään vapaasta. Kevätkin on päässyt ihasti käyntiin, ja lumet sulaa kohinalla! Tykkään! :)
Paranemista Idalle!

-Heini-