tiistai 30. maaliskuuta 2010

Täällä taas iloisena ja uusin voimin! :)

Ihan ensin iso kiitos Maakalle! Postilaatikoista löytyi eilen ihana yllätys!

Tämä kaunis kortti, tekstillä: Elämän parhaita hetkiä ovat ne, jolloin on hyvä mieli.

Sekä tämä todella kaunis valkoinen puinen &-merkki, sekä punainen ihana kaulakoru (näkyy valitettavan huonosti kuvassa) löytyivät paketista.

Kiitos kiitos, tämä oli ihana! Nyt mun täytyy vaan hankkia myös puiset kirjaimet, jotta voin laittaa meidän makuuhuoneen seinälle J&H! :)

Ja tämä yllätys siis tuli Anna hyvän kiertää haasteen tiimoilta. Ja nyt haluan laittaa hyvän kiertämään myös omassa blogissani, joten tässä olis tää haaste:
Lupaan tehdä jotain pientä kolmelle ensimmäiselle haasteeseen mukaan haluavalle. Lahjan saat jossain vaiheessa tänä vuonna, mutta viimestään jouluna 2010. Anna hyvän kiertää myös omassa blogissasi, eli jos ilmottaudut tähän mukaan, laitat hyvän kiertämään myös itse, omassa blogissasi. Toivottavasti joku haluaa tarttua haasteeseen!


Mä olen ilonen siittä, että nyt on kevät lähtenyt käyntiin... Uskomatonta, kuinka tuo valon määrä piristää! Kevät on ihanaa aikaa, mä nautin, vaikka onkin loskasta ja märkää! Tänäänkin on nautittu ulkona ihanasta auringon paisteesta... IHANAA! :)

Me ollaan täällä kotona laitettu pääsiästä pikkuhiljaa, on kyvetty ruohot, haettu pajunoksia ja askarreltu. Kivaa puuhaa, josta nauttii sekä mamma, että lapset.


Yksi pääsiäis pupukin on tekeellä, mutta mahtaako valmistua ennen pääsiäistä? Ja muutakin ompelusta mulla ois telle esiteltävänä ihan pian. :)


-Heini-

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Jee innolla odotan kuvia ompeluksista! :)
Anna hyvän kiertää-kamppis kuulostaa kivalta... en ehkä nyt just ehdi tätä jatkaa mutta kesäntullen viimeistään :) Että mukana vois olla..

heini kirjoitti...

Kivaa, kun tuut mukaan! Koko vuosihan on aikaa, et kiirettä ei tarvii pitää. :)

Jonna kirjoitti...

Mä tartun haasteeseen :) Kivalta haasteelta kuullostaa!

Eiks oo ihana kun kevät tulee.. tää pääsiäisen aika on ihanaa. Lapset nauttii! Ja mikä parasta aurinko paistaa ja antaa voimia! Lumet sulaa ja asfaltti alkaa näkyä..

Kiva kun postailit, olenkin jo odotellut :) Mukavaa pääsiäisviikkoa!
-Jonna

heini kirjoitti...

Kivaa Jonna, kun lähdet mukaan haasteeseen. :)
Kevät on tosiaan ihanaa, kaikki herää eloon, ja auringon lämpö tuntuu niin pehmeältä ja ihanalta! <3

-Heini-

Maaka kirjoitti...

Mukava ettet luovuttanut bloggerin vastustuksesta huolimatta ja tauko tekee välillä hyvää, lyhytkin, kyllä me täällä pysytään ja uutta postausta odotetaan :)

Tuo asia mun oli muuten tarkoitus spostatakin sulle! ;)

heini kirjoitti...

Kiitos Maaka! Enhän mä tästä blogista niin helpolla luopuis, enimmäkseen mä tätä itselleni teen kuitenkin, vaikka te lukijat teette tästä entistä ihanampaa, ja antoisampaa. :)
Ihanaa on kuulla, että uusia postauksia odotellaan. Niitä on kyllä tulossa! :)

-Heini-