maanantai 28. syyskuuta 2009

Sydämellinen maanantai <3

Tänään tehtailin sydämmiä...Kuvassa ne ovat hyllyssä, jonka maalasin joku aika sitten. Puunvärinen se oli... Nyt se on mielestäni paljon kauniimpi, valkoisena. :) Tässä kuvassa se on lattialla, ei ole vielä päässyt oikealle paikalleen kellariin, koska siellä seinien maalaaminen jatkuu...
Se tulee ompelupöytäni yläpuolelle, vaikka astiahylly oikeasti onkin. Keittiössä sille ei valitettavasti ole paikkaa, mutta uskon sen sopivan mainiosti myös neulatyynyjen, pitsien, nauhojen, nappien, saksien ym. tarpeellisten säilytykseen. ;)

Nyt sydämmiä on ripoteltu pitkin kotia, ne on ihania... Niitä tulee varmasti lisää! Tämä on minusta erityisen kaunis sydän, se pääsi kunnia paikalle olohuoneeseen, vitriinin kahvaan roikkumaan. <3Sydämmellistä alkuviikkoa kaikille!
-Heini-

3 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Somia sydämiä, ihania noi isona ryhmänä. Kauniin kirjailun olet saanut aikaiseksi. Ihan tässä uteliaisuus nousee sen kellarin suhteen :)

heini kirjoitti...

Kiitoos! Kirjailtu sydän on oikeasti valmistunut jo aiemmin, ei oo sitä tullu vaan kuvattua. :)
Kiva, jos säkin odotata kellarin valmistumista, niin teen minäkin! Heti, kun saadaan seinät maalattua viimeisen kerran ja huonekaluja paikoilleen, lupaan laittaa kuvía tänne! :)

-Heini-

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sydämiä! Tässähän joutuu pian itsekin kaivamaan ompelukoneen esille! :)

Merja