torstai 3. syyskuuta 2009

Elämän ihanuuksia...

Imuri on ollut ahkerassa käytössä, tosin en ole itse kerinnyt kovin montaa kertaa sitä testata, kun talossa on ollut innokkaampikin imurin heiluttaja. Esikois poikamme imuroi eilen illalla ennen nukkumaan menoa lähes koko yläkerran, tänään aamulla ennen eskariin menoakin hän kerkesi imuroida ainakin keittiön ja oman huoneensa. Päivällä ruuan jälkeen testailin imuria itse, mutta eskarista kotiuduttuaan poika tuumasi, että nyt pitäsi kyllä taas vähän imuroida ja taas pääsi uusi valkea imurimme hurisemaan. :DOlen yrittänyt metsästää lapsille juhlavaatteita häihin tänään... Ei oo helppo homma, ei! Tytöllä onneksi on kaunis tyllimekko, joka on hyvä, mutta vielä pitäis ostaa sukkikset ja löytää valkoinen bolero/neuletakki. Pienimmälle ostin vaan semmoset tavalliset "siistit" vaatteet, huosut, kauluksellinen body, nauletakki. Mutta eniten päänvaivaa tuotti, tuolle eskarilais pojalle vaatteitten löytyminen... Huoh! No, paremmalla mallilla ollaan, housut ja kengät löytyi, vielä paita, solmio ja neuletakki hänellekin.


Piristystä päivään toi postiin saapunut paketti. Tästä ihanuudesta olen haaveillut jo kauan...

Jeanne de`Arc Madonna ja lapsi patsas. Niin kaunis! <3>
Tässä se on käytävän pöydällä. Rakastan tuota pöytää todella paljon, se kuuluu niihin huonekaluihi, joita isi ja äiti jätti tänne meille. Kuvassa se ei näy, mutta siittä tulee lisää kuvia sitten toisella kertaa.

Tuota peiliä tuossa takana vihaan, tai ainakaan en siittä tykkää... Palapeili 80-luvulta! Se otetaan pois myöhemmin, mutta sitten on edessä tapiseeraus, joten odottelemme, että kellari valmistuu ja monta muuta projektia, jotka ovat kesken (esim. ne keittiön listat). :)

Sitten asiaa vielä eräästä ihmisestä, joka on yksi rakkaimmistani... Hän jota rakstan niin paljon... Hän joka saa minut niin iloiseksi... Hän josta olen välillä niin huolissani... Ja hän, joka aiheuttaa minulle niin paljon päänvaivaa välillä!Meidän pienimmäinen, joka on oppinut kiipelun hauskan taidon. Häntä ei pysäytä mikään! Ei edes äiti, joka juoksee tukkaputkella perässä ja kieltää kerta toisensa jälkeen...

Se on niin hauskaa, vaikka äiti vähän suuttuisi, niin pieni vaan nauraa! Elämä on niin ihanaa ja jännää!
-Heini-3 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Hälsa er äldsta son att han är välkommen hit när som helst och städa också! Tyvärr har jag inte så fin dammsugare men jag kan bjuda på glass när han är klar ;0)

Söte M, busiga lilla unge som klättar överallt :0) Är man minst med äldre syskon måste man vara snabb om man ska hinna med!

Men jag kan trösta dig med att tiden går fort, kom fram till att jag inte tror N varit hemma många timmar sen skolan började, endera i skolan eller på träningar, nästan varje helg på resande fot. Min "lille" gubbe... R igen har också börjat träna mera tre gånger i veckan på is och däremellan bara kompisar som gäller. Tur att vi har lilla I kvar hemma :)

Sängöverkastet har kommit och det är ännu finare i verkligheten, en riktig dröm i rosa och blommor, så flicksött som det bara kan bli, lite mormor sommarkänsla över det!

Dags att gå och se hur kräftorna mår, ikväll blir det bastu först och kräftor sen, mums!

Maaka kirjoitti...

Tosi kaunis tuo patsas, ihana aihe ja toteutus. Mä en oo oikein lämminnyt noille Madonna-patsaille, mutta tuo on ihana <3

Täytyi tulla vielä sinulle kirjoittamaan kiitoksen kommentistasi 6v:stä. Kuinka tämän nyt sanoisi: Ikävää kun teilläkin kiutkutellaa, ei mukavaa vaan HELPOTTAVAA kuulla että emme ole yksin. &v kun urisee, polkee jalkaa ja mössöttää. Aina ei kädet tai kärsivällisyys meinaa riittää. Mutta onneksi iloisiakin osataan olla :)

heini kirjoitti...

Nilla: Totta on, että lapset kasvaa nopeaan. On se tosi lyhyt aika, jonka ne on pieniä. Se aika menee niin nopeaan, aivan liian nopeaan... Sen vaan välillä "unohtaa", kun päivät on yhtä perässä juoksemista ja kieltämistä. Meidän päivät on pöydälle ja tuoleille kiipeilyä, käsien uittamista wc-päntössä, kissanruokien syömistä, seinien "pesemistä" wc-harjalla, tv:n hakkaamista legopalikoilla ja kieltämistä, ja kieltämistä kieltämisen perään. :D Mutta koska tämä aika on pian ohi, ja sitten en enää edes muista koko vaihetta, voin yrittää nauttia siittä herisevästä naurusta, jonka kuulen lähes joka kerta, kun haen Milon pois pahan teosta. :)

Se Idan peitto on varmaan aivan ihana, sen haluan kyllä nähdä pian! :) Mulla on vaan nyt niin kiirettä noitten häitten kanssa... Tämä viikko on yhtä stressiä, mutta sitten se on ohi! :)

Maaka: Kiitos, on se helpottavaa kuulla, että muillakin on välillä samanlaista taistelua. :)
Itsekkin halusin juuri tuon Madonna patsaan, jolla on lapsi sylissään. On niin herkkä ja kaunis. <3

-Heini-