torstai 17. syyskuuta 2009

Ompelukset valmiiksi viikko

Olen laittanut itselleni tavoitteen tälle viikolle. Keväällä alotin monta monitusita ompelutyötä, mutta kaikki jäivät kesken. Kesällä en ole ommellut kertakaikkiaan mitään. En ole ehtinyt muuton vuoksi, on ollut pakkaamista ja purkamista ym. Sitten nyt syksyllä on ollut niitä hää järjestelyjä ym. puuhaa. Mutta nyt päätin, että loppuu selittelyt ja ompelen jokaikisen keskeneräisen työn valmiiksi, ja vannoin vielä, että yhtään uutta en aloita, ennen kun vanhat ovat valmiit.

Eilen sain sitten valmiiksi tämän peiton, joka on ollut ihan vaan viimeistelyä valmis jo monta kuukautta.Nyt se on valmis ja pääsi olohuoneeseen.Se taas tarkoittaa, että on aika uusia olohuoneen sisustuksen väri, ruskeaa ja vaaleanpunaista... Ainakin jouluun asti!
Alotin muuten joululahja valmistelutkin jo! Aion valmistaa aika ison osan joululahjoista itse tänä vuonna, joten on hyvä aloittaa ajoissa. Eikähän siihen jouluunkaan nyt niin kauaa enää ole, poijaltakin on ruvennut kuulemaan jo, tätä mä toivon joululahjaks. :)

Nautitaan syksystä, kirpeistä, raikkaista aamuista, auringosta ja kauniista väreistä, jota luonto meille tarjoaa!

-Heini-

6 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Oj så fint det är! Är nog lite avis på hur duktig du är på att sy :) Tycker inte jag hinner överhuvudtaget med nåt, har hur mycket idéer som helst men inget som jag hinner med.

Ja förutom att jag har på jobbet printat ut nya blivande tavlor åt båda flickorna, visst är det sånt man får göra på jobb? :0) Hittade dessutom nyss bilder ur Nordens flora som jag vill ha i köket, printade ut dem men vet inte ännu var jag ska sätta dem? Nog hittar de väl sin plats så småningom.

Ha det bra!
Kram Nilla

heini kirjoitti...

Kiitos, tosin tämän täkin kanssa mä en oo oikeen ollut tarkkana, mä oon vaan ommellut vauhdilla ja oikeesti jälki on sen näköstä. Teitenkään se ei näissä kuvissa näy, mutta kun lähempää katselee huomaa kyllä. Vaikka sehän saa näkyä, että se on itse tehty, tai miten se nyt olikaan? :)
Ja oikeesti, mä en kyllä jaksais tehdä mitään, jos kävivin töissä. Nyt mä ompelen iltasin, kun lapset on mennyt nukkumaan, mutta mä en usko, et jaksaisin iltasin mitään ylimäärästä, jos kävivin ensin päivisin töissä.
Odotan kyllä innolla, et saan sen ompelupöydän kellariin, niin sitten vois ehkä joskus ommella päivisinkin, kun lapset leikkii siellä. Keittiössä se ei oikeen onnistu. :)
Kiva, et sulla on aikaa töissä ottaa pieniä pausseja ja suunnitella kodin sisustustakin. :)
Hyvää viikonlopun odotusta, huomenna on jo perjantai! :D
-Heini-

Sirkka kirjoitti...

Kiitos sinulle aina niin kauniista sanoistasi, kiitos.

Olet todella taitava käsistäsi aikaansaaden ihastuttavan peitteen ruususydämein sulostuttamaan sohvaasi, jossa veikeä nallekin istua jököttää mielellään, hymyillen:)

Syyskirpeyden raikkautta päiviisi!

Maaka kirjoitti...

Suloinen peitto :) Mäkin oon hankkinut pitkin kesää kankaita, pitäis alottaa uus tilkkutäkki. Tummanruskeeta polkkadotti ostin kans eilen jos keksis siitä jotain olkkariin, syksyn sävyjä :)

Maaka kirjoitti...

Niin tulin tänne kertomaan että heitin sulle haasteen :) unohdin ensin laittaa haasteensaajat ja nyt sitten tiedon siitä ;D

heini kirjoitti...

Sirkka, kiitos itsellesi. Blogisi on oikeasti tosi kaunis, ilo katsella ja lueskella.
Tilkkupeittoni ei ole täydellinen, mutta rakastan sitä juuri sellaisena, kun se on. Itsetehdyssä on se tietty tunne, ja siihen on niin ihanaa käpertyä iltaisin!

Maaka, kiitos vielä kerran haasteesta, olen kovasti otettu, että juuri minä sain sen! :)
Ruskea tosiaan on ihanan lämpöinen väri syksyyn. :)

-Heini-