torstai 24. syyskuuta 2009

Shoppailua :)

Meille oli käynyt niin kurjasti, että meidän tytön haalari oli kadonnut muuton yhteydessä, ja miehen puku (vaikka sen ei niin väliä, tarvrtta olikin jo uudelle, joten semmonen ostettiin, kun oli ne häät). On tainnut yksi jätesäkki joutua vahingossa ekoroskille, jonka olisi siis ollut tarkoitus tulla tänne muuttokuorman kanssa. Mä oon etsinyt sitä haalaria ihan joka paikasta, mutta huonoin tuloksin. Se on poissa... Ja kyllä mua on harmittanut!
Kaikki muut talvivaatteet löysin kyllä, mutta en sitä. Ja kaiken lisäksi, poikien haalarit ovat liian pieniä, töllerölle taas olis varmasti mahtunut viime vuotinen. Tietenkin meni sitten juuri se hukkaan, vaikka niillä poikien haalareilla ei ois ollut niin välikskään, vaikka oisivat menneet! :-/
No, pakkohan oli sitten etsiä uusi, mutta ei ollut helppoa sekään. Vaatimukset olivat korkealla, sillä tykkäsin kovasti siittä vanhasta haalarista. Tytön vaatimukset olivat vaan, että pitää olla vaaleenpunasta ja hupussa valkonen karva (viimevuotisessa oli). :D

Tämmönen haalari sitten löytyi, ja tyttö oli NIIN onnellinen!

Muutenkin kaikkien meidän lasten vaatteet kaipaavat kipeästi uusimista, kun kaikki ovat niin kuluneita ja kovati käytetyn näköisiä. Tämmösiä sitten tarttui myös mukaan, ja muutama muukin.
Veilä pitäis pinimmäisellekkin mennä ostamaan uusia perusvaatteita ja eskarilaiselle muutamat verkkarit, niitä se kuitenkin eniten käyttää. Pikku neiti käyttäisi mielellään joka päivä mekkoja, hieno neiti, kun on. ;D Eli sille on varmaan paras ostella niitä mekkoja, onneksi on legginssejä, sukkiksia, säärystimiä ym. lämmintä näin syksyllä, ja ulkonahan on ulkovaatteet kuitenkin. :) Nyt pitäis vaan ostaa uusia legginssejä, kun kaikki on kummasti kutistunut liian lyhyiksi. Nyt ostinkin yhden koon isommat leggarit. Vielä oisin löytänyt vaikka mitä ihanaa, mutta ei voi ostaa kaikkea kerralla, kummasti maksaa nuo lastenkin vaatteet.

Pojille tilasin Jonathan haalarin ja puvun, niitä nyt odotellaan. Laitan sitten kuvaa niistäkin, kun ne tulevat.

Nyt lähden maalaamaan, oon eilen maalannut yhden tuolin ja rekka-auton, nyt on vuorossa hylly. Ja maalausta odottavia huonekaluja riittää vielä vaikka kunka paljon, valkiosta maalia kuluu! :) Laitan kuvia noista maalaus projekteistkin, kunhan saan ne valmiiksi ja paikoilleen.

-Heini-

6 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Mulla on talvivaate tilanne tarkistamatta. En yhtään muista mitä on... Kevään aleesta ostin uusiakin, mutta kellekkä??? :D
Ehtiipä nuo sitten taas varmaan vasta tammikuussa.

Mukava kuosisen ja värisen haalarin löysit teidän prinsessalle :)

Sirkka kirjoitti...

Niin kertakaikkisen suloiset kullannuput teillä!!
Harmi, että haalaria ei löytynyt, mutta tuo uusi on oikein kaunis ja varmasti onkin mieleinen!
Joskus olen nähnyt kirppareilla aivan ihania uusiakin lasten vaatteita, ei näytä ainakaan et olisi yhtään käytetty.

Ihanaa, kun sinulla on paljon kaikkea kaunista maalattavana, joten onnea projekteillesi ja varmasti saat kaunista aikaan!

Nilla kirjoitti...

Så fin halare! Och J blev så tuff i sina nya byxor :0) I lika sockersöt som vanligt, en riktigt liten prinsessa.

Jag borde ta fram I:s halare från förra året och prova om den passar än, har alldeles glömt bort det.

Ska bli riktigt roligt att få se dina ommålade möbler sen. Nu vet jag hur jag ska göra med mitt skåp också, måste bara påminna min ena chef om att ge mig "receptet". Blir det bra så kommer jag att gå omkring här hemma och gräma mig över att jag inte målat alla möbler på samma sätt. Bara att börja byta ut dem i så fall ;0)

heini kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista taas, ihanat ystävät! :)
Maaka, haha hassua, et oot ostanut osan, mut et muista mitä ja kelle... Mutta niinhän se varmasti onkin, ´kun on monta lasta, ja jatkuvasti on kuitenkin uusittava vaatevarstoja, että ei sitä vanhoja muistakkaan. :)

Itse olen loppujen lopuksi tyytyväinen tytön haalariin, vaikka vähän se on imelä, liian vaaleanpunainen. Mutta tyttö tykkäs siittä niin paljon, että pakkohan se oli ostaa. Ja siinä oli se valkonen karvakin. :D

Sirkka, niin tosiaan kirpparilta vois löytää, mutta mutta mä aina kateellisena katson, kun muut tuntuu löytävän keikkee ihanaa kirppareilta, mutta itse en oo oikeen koskaan tehnyt mitään ihanai löytöjä... Oonko sitten huono etsimään, vai liikunko kirppareilla väärään aikaan... Tai onko se pikkukaupungin kirous, kun ei kirppareilla koskaan oo mitään oikeesti hienoo, tai jos joskus on ne menee alta aika yksikön. Mutta ehkä mä oon vaan huono etsimään. :)

Nilla, joo J oli tosiaan niin hieno, ison jätkän näkönen noissa vaatteissaan. Sillä oli valokuvaus eskarissa, niin piti ostaa vähän siistimpää. :)
Maalaatko sen lipaston silleen vanhan näköseks? Se oli tosi kaunis se lipasto. Mä myös odotan näkeväni sun käden jälkeä, varmasti tulee kaunista!

-Heini-

Sari. kirjoitti...

Ihana tuo teidän tyttelin haalari ♥ Meilläkin talvihaalarin etsintä edessä, sanon että on oikea "mission impossible" kun tyttö torjuu kaikki vaihtoehdot ettei halua ja äiti on vaan ihastunut liilaan Jonathanin haalariin... =D Ties mikä rekkahaalari lopulta ostetaan, tirsk!

Kaunista maanantai-iltaa ♥

heini kirjoitti...

Kiitos. Se onkin vaikeaa, kun lapset kasvaa ja alkaa olla niin tarkkoja ja valikoivia vaatteiden suhteen. Nuo Jonathanit vaikuttaa kyllä hyvä laatusilta, talvi vaatteista ei mulla kokemusta vielä oo, mutta täksi talveksi niitä tulee meille kaksin kappalein. :)

Kaunista alkuviikkoa sinnekkin päin!
-Heini-