sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Haahuilua

Jaa, nyt se viikonloppu meni taas jo... Jaa, mihin? Kai kaikkeen haahuiluun taas. Meidän piti koko viikonloppu vaan maalata ja laittaa kellaria, mutta ei me sitten paljoa siellä kellarissa olla tehtykkään.
Hmm, lauantaina saatiin maalattua seiniä, mutta sunnuntaina, kun ois pitänyt jatkaa, ja avattiin uusi maalipurkki alkoi ongelmat. Maali oli viallista, piti olla samaa valkoista maalia, kun edellinenkin purkki, mutta jo avatessa näki, että maali näytti enemmän harmaalta. Sitten testattiin seinään ja se maali olikin ihan läpikuultavaa, ei ollenkaan samaa maalia, kun edellinen purkki!
Laitoin sitten miehen maalamisen sijasta kasaamaan meidän vaatekaappia, joka on lojunut monta viikkoa tallissa. Odottanut, että se kasataan. Hmm, no se kasauskin jäi sitten kesken, kun lapsoset meni nukkumaan, mutta eiköhän se tule pian valmiiksi. Kaunis siitä tuleekin, valkoinen puinen ja iso vaatekaappi! <3 Ei oikeasti vanha, mutta hieman vahahtavan tyylinen kuitenkin. :) Kuvia siittä, kunhan se on kokonaan kasattu.

Tässä vielä kuva pienestä käsityöstä, joka valmistui alkuviikosta.
Esikoisen huoneessa aku ankat lojuvat aina yöpöydällä ja tämä,meidän pienimmäinen aina sitten niitä "lueskelee" ei niin hellävarasiesti, joten päätin tehdä niille käytännöllisemmän paikan... Ja poika oli niin tyytyväinen.

Ensi viikolle oon suunnitellut monta ompeluprojektia. Palailen niihin, kunhan saan inspiraation ja aikaa ommella niitä. :)

-Heini-

Ei kommentteja: