sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Haaste, paljastuksia :)

Maaka heitti mulle haasteen,10 paljastusta. Hmm, kymmenen on aika paljon keksinköhän niin paljon...? No, yritän ainakin. :)

1.
Mä uskon enekeleihin! Uskon oikeasti, että täällä on enkeleitä, jotka meitä suojelee. Toivon ja uskon, että lapsillani on oma enekli aina heitä suojelemassa!

2.
Rakastan musiikkia, se on mulle tosi tärkeää. Mulla on radio päällä lähes aina, ja musiikkimakuni on ihan kaikkee, laidasta laitaan. Tykkään lauleskella paljon itsekkin, mutta vain "itselleni" ja lapsille. Lapsille laulan iltalaulut joka ilta.

3.
Meidän kotona on aina sekamelska ja pini (ja välillä aika isokin) kaaos. Haluaisin olla ahkerampi siivoamaan ja järjestelemään, mutta tosi asiassa olen kai aika laiska. Toki siivoilen joka päivä ne pakolliset, mutta jotta meidän koti pysyis oikeesti siistinä pitäis olla keräämässä leluja ja tavaroita jatkuvasti, sitä en jaksa.

4.
Kun joku soittaa tulevansa käymään, meillä tehdään pikasiivous! :D

5.
Meillä mä en yleensä tee ruokaa, vaan mun rakas mies (avomies oikeasti). Mä teen siis tietenkin ruoan päivällä, kun mies on töissä, mutta yleensä hän kokkaa päivän toisen ruoan, ja viikonloppuisin myös. Suuri kiitos hänelle siittä! <3

6.
Olen edelleen yhdessä ensirakkauteni kanssa, jo kohta 10v. <3 Haluaisin mennä naimisiin, mutta odottelen edelleen kosintaa... :)

7.
Viihdyn kotiäitinä paremmin, kun hyvin. Paremmin, kun olisin itsekkään ikinä uskonut!

8.
Poden pientä vauvakuumetta jatkuvasti. Tällä hetkellä en kylläkään haluaisi yhtään enempää hoidettvia tähän taloon, mutta voisin ehkä kuvitella joskus vielä haluavani vielä yhden pienen. (Tästä muuten tulee varmasti keskustelua kotona!) :)

9.
Mulla on päässäni koko ajan ainakin 100 ompelu ja sisustus ideaa. Jostain vaan tarvisin lisää tunteja vuorokauteen, jotta kerkeäisin ja jaksaisin toteuttaa ne kaikki. Niin, ja autotallissa on aianakin 10 maalausta odottavaa huonekalua!

10.
Olen kiitollinen kaikesta mitä minulla on. Olen ihan oikeasti onnellinen, perheestäni, ystävistä, läheisistä! <3 Mulla on kaikki oikeastaan tosi hyvin juuri nyt.

-Heini-

3 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Hahaha, vilken tur att jag inte ringde idag utan bara dök upp, då slapp ni ta en snabbstädning :D Dessutom störs man mest själv över att det är stökigt, ingen som kommer och hälsar på tänker ens att det är det! Det bor ju barn i huset :)

Hoppas min bror är lite snabbare än T med att fria, jag väntar än... 18 år.... Fast min bror kan jag ju försöka påverka iaf ;0)

Maaka kirjoitti...

Oho, voinpa myös allekirjoittaa jokaisen kohtasi :D Paitsi en todellakaan 5 :( eilen kyllä kuori perunat :)
Niin ja radio ei löydä puhtaasti oikeaa kanavaa (radio deitä) joten se on jo pitempää ollut kiinni. Vahvistemen ja kajarit kun sais alas että vois kuunnella netin kautta ja cd:tä huudattaa...

heini kirjoitti...

Haahaa Nilla, heti, kun ovikello soi vilkuilin ympärilleni, että voi mikä sotku!
Tuskin J ois yhtään sen nopeempi, mutta mä oon lyönyt kovan uhkauken ilmoille, että tähän taloon ei sitten tuu koiraa, ennen kun me ollaan naimisissa. :D Tedä sitten toimiiko moinen uhkaus, aikoinaan oon sanonut, että haluan ehdottomasti mennä naimisiin ennen, kun muutettan omakotitaloon. Täällä sitä asustellaan, mutta ovessa on edelleen kaksi nimeä!

Niin Maaka, mäkin katselin, että kaikki tais stemmata sunkin paljastuksissa mun elämään. Onnellinen olen kyllä, että oon tommosen miehen löytänyt, joka tykkää ruokaa laittaa. Meillä se menee välillä niinkin, että kun mä alan laittaa ruokaa huomaan tulevani syrjäytetyks. Yhtäkkiä se onkin mies, joka seisoo hellan edessä, vaikka mä alotin. :D

-Heini-