maanantai 11. tammikuuta 2010

Ulkoilua

Nyt on ollut kerrassaan ihanat ulkoilu kelit! Aivan ihanaa, että ilmat ovat lämmenneet niin, että ollaan oikeasti päästy ulkoilemaan kunnolla. Eilen olimme pulkkamäessä koko perheen voimin, ja siellä viihdyttiin aika pitkäänkin. Sää oli oikeen sopiiva, -8 astetta.

Tänään aamulla ihastelimme tytön huoneen ikkunasta ihmeellistä valoilmiötä...

Aurinko on jaksanut paistaa jo useamman päivän putkeen! Ihanaa! <3 Tänäänkin oli suorastaan pakko päästä pitkälle lenkille, kun oli niin kaunis ilma.
Mä rakastan kevät talvea, mutta kärsin aina kauheasta migreenistä sillon. Mun pää ei tahdo kestää sitä suurta valon määrää, kun aurinko heijastaa valkoisesta lumesta. Silti mä niin rakastan, kun valo lisääntyy, ja kevätaurinko alkaa lämmittää. Sitä se ei ihan vielä tosin tee, mutta mieltä se lämmittää kovastikkin. ;)

-Heini-

Ps. Osallistuin arvontaan eräässä lempi blogeistani, täällä
Kerrassaan ihastuttava blogi, kaunista sisustusta ja suurperheen elämää.

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ulkona on tosiaan nyt niin kaunista ja ihanat pikkupakkas kelit, kiva ulkoilla lasten kanssa ja ihastella luonnon kauneutta!
Onks naulakko muuten päässyt seinälle ja mielyttänyt? Kivoja pakkaspäiviä! Tuuha muuten pistäytyyn ja osaallistuun pieneen arvontaan :)

heini kirjoitti...

On ollut ihanat säät, vaikka tänään onkin jo paaaljon kylmempää. :(
Mutta ihanan valosaa vielä näin iltapäivälläkin, kyllä se valon määrä vaan lisääntyy nopeaan!
Kyllä kyllä, naulakko on ihana, ja pääsi seinälle juuri ennen pojan synttäreitä, oli sitten vieraillakin paikka mihin laittaa vaatteita. Se on siis pikkueteisessä, sisustustehtäävissä ja varanaulakkona vieraille. Meidän vaatteet ovat sisällä peiliovien takana, mutta se on aina tupaten täynnä. :)
Kuin myös, nautitaan ihanista aurinkoisista pakkaspäivistä!
Kiitos kutsusta, pistäydyn heti. <3

-Heini-