torstai 21. tammikuuta 2010

Kerholainen talossa :)

Me ollaan haettu tytölle seurakunnalta kerhopaikkaa jo monta kuukautta, mutta täällä lopetettiin yksi kerhoryhmä kokonaan, joten ryhmät ovat olleet niin täysiä, että meidän neitokainen ei valitettavasti ole mahtunut mukaan.

Eritysen harmillista tilenne on ollut sen vuoksi, että tyttö on itse odottanut kerhon alkua, kun kuuta nousevaa. Hän kyseli jo viime keväänä, kun isoveli vielä kerhoili, että millon hän saa mennä kerhoon. Sillon luvattiin, että syksyllä, kun täyttää kolme. Vaikea oli pienen sitten ymmärtää, että miksi ei päässytkään, kun kolme vuotta oli tullut täyteen.

No, maanantaina sain sitten puhelun, että meillekkin löytyi vihdoin paikka kerhosta. Kyllä tyttö tuli iloiseksi. :)

Niin me tytöt mentiin sitten ostoksille, ja ostettiin kerholaiselle tossut, eväsrasia ja juomapullo, reppu tytöllä olikin jo kotona odottamassa.

Ja kun kerran tyttöjä ollaan tuli ostettua vähän muutakin tarpeellista, kuten mekko ja legginssit. :)


Keskivookkona oli neidolla sitten ihan eka kerhopäivä. Ja aamulla hän kerkesi kysyä ainakin kolme kertaa ennen lähtöä, että mennäänkö me jo kohta sinne kerhoon.

Ja niin reipas oli tyttö kerhoon mennessään! Hiukan aikaa olin pihalla heidän kanssaan, ja vaihdoin kuulumisia tutun tädin kanssa. Sitten huikkasin, että -mamma lähtee nyt kotiin, mutta tuun sua sitten pian hakemaan, siihen neito totes vaan, että -hei hei, nähdään sitten huomenna! :D

Hyvin oli kerhopäiväkin mennyt, sanoivat, että tyttö oli kun vanha tekijä, ei mitään ongelmaa. Nyt me ollaankin sitten kaksi päivää kuultu, mitä kaikke kerhossa tehtiin, ja mitä leluja siellä oli, mitä siellä laulettiin ym. :)

Kivaa, että meidän talossa on taas kerholainen, reipas ja iloinen sellainen. :) Vaikka mulle se tietenkin tuottaa taas lisää aikatauluttamista ja rytmin muokkaamista, kuskaamista... Mutta eiköhän siihenkin taas totuta. :)

-Heini-

Ja taas olis arvontaa ihanaakin ihanammassa blogissa, täällä. Tämä on yksi niistä blogeista, jossa on käytävä joka päivä. <3

10 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Täällä alkaa kerho nelivuotiaana. Edellis paikas asuttessa vapaasrk:lla oli ryhmiä kolmivuotialle ja esikko kävi siellä.Itseasiassa tais mennä jo 2 1/2vuotiaana. Tammikuussa kun kolme tuli täyteen kesällä. Hieman ohjaajat aluks epäilivät, mut neiti osas saksia, käydä itse vessassa ja hyvin meni :) Eskarilainenhan ei suostunut kerhoon lainkaan :D Paitsi pari viimeistä kertaa. Ja Ennin olis voinut laittaa kans ennemmin, Arnon tueksi olis tarvittu ainakin :D Teidän neiti näyttää kuvissa niin reippaalle, iloiselle neidille että varmasti nauttii kerhoilusta :)

Nuo kuljettamiset, pukemiset ja siihen vie kauppareissu sotkee kyllä päivän, mitään ei oikeen saa aikaan, vaikka sotkua ei tuu kun kotona ei olla niin ei se ainakaa itsekseen vähene ja sitten on jo kiire tehdä ruokaa, päikkäreille jne. Mutta mukava on saada päiviin vaihtelua, tulee tehokas olo :D

Mä himiöittin noita vaaleanpunaisia leggareita myös lindexillä! Ja niitä turkooseja ota kaks-sarjan leggareita ja raitapaitaa... Suunnittelin ne kyllä vie hakevani :)

Oi, kiitos ;)

heini kirjoitti...

Tuntuu vaihtelevan nuo kerho käytännöt. Täällä on ruotsinkielisellä puolella niin, että kolmevuotialle on oma ryhmä, ja isomaille sitten omansa. Ja samassa kaupungissa sitten vähennetty suomenkielisiä ryhmiä niin, että kaikki eivät mahdu mukaan. Pah, sanon minä!
Vaan minkäs teet, kysynnän mukaan ne tietenkin on laitettu, ruotsinkielisiä täällä on enemmän. Ja oishan meidän lapset saanut siirrettyä ruotsinkileiseen, kun kaksikielisiä ovat.

Meilläkin esikoinen alotti vähän nihkeesti kerhon kolmevuotiaana, mutta viimesenä vuonna ois mennyt vaikka joka päivä, jos ois ollut mahdollisuus. Kahtena päivänä viikossa on tuo kerho täällä (paitsi ruotsinkieliseillä kolmesti).
Meillä mies on aika usen päiväsin kotona, kun tekee vuorotyötä, että niinä päivänä aamupäivät sitten helpompaa, kun toinen voi kuskata ja toinen nukuttaa tai laittaa ruuat. :)

Lindexillä tosiaan oli paljon ihanuuksia siellä tyttöjen puolella, vaikka mitä vois ostaa sieltä. :)

-Heini-

Anna kirjoitti...

Kivaa kun Ilona pääsi kerhoilemaan :) Odottaa varmasti innolla.

Tänään vietiin mummua sinne jeppikseen niin Aaro puuskahti matkalla että "nythän me ajetaan juusolle, oon nähny tämän sillan" :D
niin, eihän tuossa rantatiellä montaa siltaa olekaan :D

Jonna kirjoitti...

Kerho on kyllä kiva paikka! Roope meillä tykänny kovasti käydä.

Aivan ihanat nuo kerholaisen uudet vaatteet, tosi suloiset :)

heini kirjoitti...

Hahaa, Anna. Oisitte tullut pistäytymään! :D

heini kirjoitti...

Jonna, kerho on ihana pikka. :) Me haettiin myös Solkullaan, mutta siellä ryhmä niin täys että ei toivoo. Onneksi päästiin tuonne seurakuntakeskukseen kuitenki. :)

Lisay kirjoitti...

Taalla vastavierailulla.Kiitos vierailustasi blogissani.
Taytyykin tutkia blogiasi tarkemmin,kun jo ensimmaisissa kommenteissa vilahtelee tuttuja paikkoja,kuten jeppikseen johtava kaunis rantatie...
Kylla kelpaa noissa varusteissa tyton lahtea kerhoon...

heini kirjoitti...

Mukavaa Lisay, kun tulit, olet aina tervetullut uudelleenkin.
Nyt heräsi mielenkiintokin... Oletko kenties näiltä seuduilta kotoisin, vaiko paikat muuten vaan sulle tuttuja? ;)

-Heini-

Sirkka kirjoitti...

Ensin tuli hyvin surullinen olo lukiessani pikkuisen kerholaisen toivetta...mutta sitten ilokseni luin hänen siellä jo olevan ja viihtyvän ja kuinka kauniit vaatteet on saanut ja tossut on somat ja ikiomat, kaikki sopii hyvin yhteen!

Mukavia,iloisia ja onnellisia kerhopaiviä hänelle ja sinulle myös !

heini kirjoitti...

Kiitos Sirkka! Onnellisia olemme, että tyttö viimein pääsi kerhoon. :)

-Heini-