keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Apua!!!!

Mun kaikki blogit on kadonnut lukemistosta! Siis mullahan ei ollut montaa blogia, eikä ne ollut niin tärkeitä... Siis mitä mä teen, miten voin saada ne takasin? Enhän mitenkään voi mustaa kaikkia ihania blogeja, joita luin! Onko muille käynyt näin?

Tää päivä alokoi muutenkin huonosti oikealla kaaoksella... Tuli kiire eskariin aamulla, josta seurasi kiukkua ja riitaa... Siittä seurasi pahamieli.
Aamu ja aamupäivä oli yhtä kiirettä ja hässäkkää, kun pienimmällä oli hammaslääkäri, ja piti keritä ne tavalliset ruuan laitot, nukuttamiset ym. ennen pojan hakemista. Koti oli kaaoksessa ja sotkuinen, sekin suututti. :-/
Sitten kaiken huippu, että kun lähdin hakemaan poikaa eskarista en muistnut irrottaa moottorilämmityspiuhaa seinästä. Lähdin ajelemaan, ja ensimmäisessä mutkassa kuului kauhea pamaus, säikähdin jo ajaneeni jokun eläimen päälle! Tieltä löytyi se piuha... Ja autosta oli lähtenut irti se johto, tai pistoke tai mikä nyt onkaan irti, tai roikkui siellä edessä! Voi sekin vielä.

Ilta sujui paremmin, ja kävimme lasten kanssa pitkällä potkukelkka lenkilläkin. <3
Kun sain lapset nukkumaan ajattelin, nyt ilta on mun... Istuin koneelle, ja avasin bloggerin, mutta mitä??? :O Lukemistossa lukee, et lue yhtään blogia!!!!
Voi ei, ei tätä! Ei tänään! Tää päivä ei ollut mun!

Mutta lopuksi teille jotain ihanaa, jollekkin ehkä ihan uusi ihana blogi. <3 Täällä osallistun arvontaan, toivon itselleni edes arpaonnea, kaiken epäonnen jälkeen. :D

-Heini-

10 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi ei mikä päivä..ikävä kyllä just noita "ei olis kannattanu aamulla nousta sängystä päiväkin" tulee välillä.. Mutta huomenna varmasti parempi päivä :) Mä en osaa tässä blogi jutussa auttaa ikävä kyllä..toivottavasti ne jostakin löytyy, onpa kurja homma!

Rilla kirjoitti...

Olisko joku tilapäinen ongelma... Tuo blogien häviäminen. Mullakin takkuili, nyt näkyy "kaikki" :)

Hei, ihania lakanoita sulla edellisessa postauksessa. Retroa :D Muistan ainakin nuo puput ja nukkumatit lapsuudesta. Olin ihan jo unohtanut. Hyvä fiilis!!

Maaka kirjoitti...

Toivottavasti on vain tilapäinen ongelma, jokun toisenkin blogissa luin hiljattain samasta ongelmasta ja mielestäni ratkes ihan itsekseen :)

Just noin päivämeno tuo paljon häslinkiä ja tuntuu että vaikka ei kotona olla sotku senkuin lisääntyy!?! Lähtemis ja tulemises on omat juttunsa ja eikä niitä pyykkejä poissa ollessakaan kukaan pyöritä. Hyvä on silti välillä muuttaa rutiineja ja ajella pistokeperässä :D Sen mäkin oon joskus tehnyt :)

heini kirjoitti...

Blogit tulivat ihan itsestään takaisin! Huh, meinas paniikki iskeä! ;)

Jonna, tänään tuntuu tosiaan jo paljon paremmalta. :)

Rilla, lakanat ovat ihan oikeita retroja, mun lapsuudesta. Äiti on säästänyt kaiken, ja nyt meidän lapset saa nukkua ihanissa värikkäissä lakanoissa. <3

Maaka, niin totta, että kun on pois kotoo tuntuu, et sotkut vaan lisääntyy. Mulla tuntuu päivä menevän ihan pilalle jos en kerkee aamulla siivota keittiötä ja pedata sänkyjä.
Tänään onneksi aamu sujui paremmin, niin nyt päiväkin tuntuu paljon paremmalle. :)

-Heini-

Nilla kirjoitti...

Skönt att de kom tillbaka, bloggarna alltså. Blogspot har nu och då lite problem med allt möjligt, tyvärr, annars en bra och enkel sida :)

Det var ju den 13:e igår ;0) Hoppas den här dagen gått bättre!

Kram Nilla som inte hinner alls med nåt mer! Bara jobb, jobb, jobb och det värsta av allt är att det är för det mesta så kul :D Har ju fått lite nya arbetsuppgifter och det är en utmaning :)

heini kirjoitti...

Joo, mä olin niin helpottunut, kun ne olivat takaisin. :)
En huomannutkaan, että eilen oli kolmastoista, onneksi ei perjantai kuitenkaan, muuten ois varmaan sattunut jotain tosi pahaa. ;)

Ihanaa, jos sä viihdyt hyvin töissä, ja oot saanut uusia haasteitakin. Iloa työelämään! <3

-Heini-

Anna kirjoitti...

Hyvä että tulivat takaisin :)

Mä oon ollu tosi väsyksissä enkä oo ehtiny blogaileen ja nyt kun viimein oisin ehtiny niin meidän netti ei toiminu!!! onneks äiti toi mokkulan lainaan!

heini kirjoitti...

Sen kyllä ymmärtää, että uusi arki rytmi lasten kanssa ja uusi työ väsyttää. Toivottavasti viihdyt töissä,ja lapsetkin pian tottuvat. Leppoisaa viikonloppua! <3

-Heini-

malla kirjoitti...

heippa!!!!blogissani olis sulle yllätys;))

Sirkka kirjoitti...

Minulla on myös käynyt vastaavasti, ensin viitisen kertaa, tulivat aina jonkin ajan kuluttua takaisin, sit eivät tulleetkaan enää, joten tein uusiksi ja minulla kun niitä oli toistasataa...aika työ ja sitten taas poistuivat.. se johtuu blokkeri-ohjelmasta!?
joten en ole enää laittanut..tulen kyllä aina vastavierailulle, jos pääsen!
Hu on sinullakin ollut päivien päivä, no aina joskus,.onneksi on enemmän hyviä päiviä!

Oikein hyvää päivää sinulle!