sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Oleillaan vaan, tulevasta vähän haaveillaan...

Niin se joulu taas vaan meni. Meidän joulu oli rauhallinen ja ihana, me oltiin enemmän kotona, kun minään jouluna aiemmin. Aina joka joulu on ollut kova kiire koko joulun ajan, jotta kerkeää käydä kaikkien läheisten luona joulupäivien aikana. Tänä vuonna päätimme olla enimmäkseen kotosalla, ja niin on ollutkin.

Tässä meidän kuusi, mutta kenen varpaat on kuvassa? :) Tämä näkymä on olohuoneesta...

ja tämä keittiöstä päin. Koristeena itse ommeltuja sydämmiä, sukkia ja tötteröitä, josta sisältä löytyy namuja, sekä muutamia palloja. Tötteröt pitikin sitten laittaa ylemmille oksille, jotta meidän pienimmäinen ei niitä söisi jatkuvasti. ;) Alimilla oksilla ei juuri ole koristeita nähtykkään sitten koristelun jälkeen, kun pienimmäinen on niitä kuljetellut mukanaan, oikeita aarteita. :)

Nyt välipäivinä meidän oli sitten tarkoitus sukuloida ja nähdä ystäviä, lapset vaan on vähän sairaana. Sen vuoksi me ei olla päästy uloskaan viiteen päivään, tänään pääsimme onneksi jo pikku hetkeksi ulos. Toivotaan hyviä ulkoilu kelejä loppu lomaksi, jotta saadaan ottaa takaisin ne päivät, jotka ollaan oltu sisällä.

Onneksi ollaan päästy naittimaan kiireettömistä, pitkistä aamuista, ja onneksi on ollut paljon puuhaa täällä sisälläkin, kun lapset saivat paljon hauskoja pelejä joululahjaksi, jota ollaan voitu koko perheen voimin pelailla, afrikan tähteä, muuttuvaa labyrinttiä, ilmakiekkoa ym...

Nyt saisi sitten ruveta poimimaan joulukoristeita pois, kuusi laitetaan pois tänään, mutta osa saa jäädä vielä hetkeksi. Tontut ja muut jouluasiat kerään pois ennen uuttavuotta, mutta osa valoista ainakin saa vielä hetken olla ikkunoissa valoa tuomassa. Vaikka pian illatkin ovat jo paljon valoisampia, mun mielestä se valo lisääntyy aina keväällä niin hurjaa vauhtia. :)

Sitten saa taas alkaa miettimään uusia sisustus juttuja, että millä värillä sitä tänä keväänä piristäis olohuneen muuten niin valkoista tunnelmaa... Voi olla että palataan ruskeaan ja vaaleanpunaiseen, uusia tyynyjä ainakin saisi ommella. :)

Mutta ensin uusi vuosi. Mitähän uutta sitä odottasi ensi vuodelta... Pitäisköhän sitä luvata laihtua ainakin vähäsen? Ehkä sitä ei pitäisi ääneen sanoa, mutta sen aion tosiaan tehdä! Ensin pitäis vaan tuhota kaikki herkut, jota jouluna kerty kaappeihin. :D

Ainakin meille on tulossa uusi jäsen perheeseen keväällä, karvainen vauva. ;) Meille siis tulee koiranpentu taloon maaliskuussa, vähän jännittää... :)

Lumisia kauniita päivä kaikille, uutta vuotta odotellessa.

-Heini-

7 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

kaunis kuusi! mä alan pian kans kerään joulujuttuja pois..ihana laittaa ajoissa mut ihana saada sit pian joulun jälkee koti taas normikuosiin:) Kivoja päiviä!

Anna kirjoitti...

oih, koiravauva :) IHANAAA! <3 pitää tulla sitä sitten katsomaan. Mä kans suunnittelin että kuusi lähtee siimeistään vkloppuna ja muitakin jouluroinia saa panna pois. Meidän olkassa on just uus tumma look laitettu, mutta oon jotenkin ny niin kevättä odottava että taitaa aika pian vaihtua väritys :) No, saahan nuo samat sitten ensi syksynä ajoissa laittaa :)

Rilla kirjoitti...

Piipahdin tänne visiitille! Mahtavan tuuhea kuusi ja kovin vauhdikasta menoa teillä. Onnea myös tulevan koiravauvan johdosta! Uudenvuodenlupaukset olin ihan unohtaa, täytyy ryhtyä pohtimaan sitä omaa! Hyvää tulevaa uutta vuotta :D

Anonyymi kirjoitti...

Vai koiravauva! Mitäs teille vannoutuneille kissaihmisille on oikeen tapahtunut? Onneksi olkoon, teistä tulee varmasti onnellisia koiranomistajia.

T. Merja

heini kirjoitti...

Voi, kun ihanaa palata blogiin muutaman päivän tauon jälkeen, kun on saanut näin monta mukavaa kommenttia! <3
Totta on Jonna, että on ihanaa saada koti normaalin näköiseksi joulun jälkeen. Mä kuulun myös siihen joukkoon, joka alottaa joulun fiilistelyn ja laittamisen hyvissä ajoin syksyllä. Sit joulunaaton jäkeen on jo melkeen ähky, ja nopeesti kerätään joulua pois. Vielä meillä on jouluvalot ikkunoissa, mutta tontut ja muut kerättiin pois ennen vuoden vaihtumista.
Ja Anna, täällä myös kevät on jo mielessä, kun sisustusta aletaan taas miettiä... Päässä vilisee tuhannet ajatukset, ja keittiöön on tekeellä uusi verho. :)
Rilla, kiva kun piipahdit, tervetuloa uudelleenkin! Kuusi oli mieleinen, ehkä kaunein, joka meillä on ollut. Tanskalainen istutuskuusi, todella tuuhea ja mahtavan voimakas tuoksu! <3
Ja Merja, näin on tosiaan päässyt käymään, että meidän laumaan liittyy myös koira. Mies on aina kyllä ollut enemmänkin koira ihminen, ja aina on tiedetty, että meille joskus se hauva tulee... Nyt on se joskus. :) Nähtäväksi jää mitä kissat tuumaavat uudesta perheenjäsenestä...

-Heini-

malla kirjoitti...

mä tykkään kans nauttia joulun tunnelmasta etukäteen:)nyt meillä on vielä valoja mutta muuten on kaikki jo koristeet jo pakattu ens joulua oottelemaan.
voi teillä on ihanaa ooteltavaa ku koiravauva on tulossa taloon.meiän vanhin tyttö(17v.)varasi tänään itellensä chihun pennun:)

heini kirjoitti...

Kiva Malla, kun vierailit blogissani, tervetuloa uudelleenkin. :)
Jännää on tossiaan odotella koiraa...
Kivaa, kun teidän esikoinen saa oman koiran, saatte sitten varmaan pientä välillä kylään ja hoitoon. ;)

-Heini-