tiistai 8. joulukuuta 2009

Kuvaus ongelmia...

Olen tänään yrittänyt ihan päänsärkyyn asti kuvata lapsia joulukorttiin. Kuva oli valmiiksi suunniteltu jo ajat sitten, mutta toteutus sitten takkusi... Puin lapset, laitoin kaikki rekvisiitat paikoilleen, valmistelin kameran... Ja sitten istutin isommat lapset lattialle, hain pienimmäisen isoimman syliin, ja siihen se sitten jäikin. Pienimmäinen ei ollut yhteistyö haluinen, ei sitten ollenkaan! Tonttulakki pysyi päässä ehkä puoli sekunttia, ja sylissä istuminen oli yhtä huutoa, eikä istuminen kyllä muutenkaan onnistunut, jouksi vaan karkuun ja touhusi omiaan.Isommista sain pari tosi hyvää kuvaa, mutta enhän voi lähettää joulukortteja, josta yksi puuttuu joukosta... Huoh!

Illalla sitten lisäilin pari koristetta jouluksi, ja kun niitä aloin kuvaamaan kamerasta loppui patterit ja uusia ei tietenkään löytynyt koko talosta, tai edes "laina" pattereita jostain muusta laitteesta. :-/

No, tämän ehdin kuvata. Kuva vaan valitettavasti aika surkea...


Kivaa laittaa jotain pientä jouluista koristetta/somistetta esille joka päivä. <3
Huomenna sitten ostamaan pattereita, ja uusi yritys paremmalla onnella ehkä. :D
-Heini-

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Känner igen, att försöka fota julkort med barnen! Har ett när Nilla och Jocke var små, Nilla satt så fint men Jocke!! Vråla och skrek och kröp iväg hela tiden!
Kramar Pia

heini kirjoitti...

Hih, mä oon nähnyt sen kortin. :) Mä sain eilen yhden ihan samanlaisen, jossa Juuso yritti pitää Miloa sylissä, ja Milo vaan huusi naama punasena!

-Heini-

Maaka kirjoitti...

Tee kuvista kollaasi ja laita pikkuisesta omakuvansa :) Viime vuonna kaverilta tuli sellainen kortti, neljän kuvan kollaasi. Kahden tyttösen kuvaus sessio :D Mun mielsestä tooosi ihana idea :) Onko sulla esim picasa-käytössä? Bloggerikin sitä "mainostaa"

heini kirjoitti...

Kiitos Maaka. Se kävi kyllä munkin mielessä, että tekisin kollaasin, jossa useampi kuva lapsista. Sillon saisin sen kauniin kuvan näistä isommoista mukaan, eikä tarvis taas pienintä pakottaa sinne ryhmäpotrettiin, kun siittä tulee vaan itku.
Mä en oo koskaan käyttänyt tota picasaa enkä oikeen muutakaan kuvan käsittelyohjelmaa, joten en oikeen tiiä osaanko tehdä itse sellasta kollaasia... Alkaa tulla pian kiire näiden korttien kanssa. Taas! :D

Sirkka kirjoitti...

Olisit vain laittanut kuvat ja kirjoittanut,tässä sitä joulupukkia ootellaan...D
no mutta kyllä varmasti vielä saat onnistumaan kuvasi, varmaan huomenna, teillä on kyllä suloiset lapset ja oikein ihana tuo sydänkoriste,joka sopii hyvin perheeseenne.

meidänkään pikkuisella ei tonttulakki tahdo pysyä päässä!D

heini kirjoitti...

Kiitos Sirkka. Totta olishan sitä voinut niikin tehdä, turhaa hössötystä tavallaan tämäkin, turha siittä stressiä ainakaan on ottaa. :)
-Heini-