tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukuu <3

Kalenterin ensimmäinen luukku on avattu, tai taskuun kurkistettu...

Tämän kalenterin oon tehnyt samana vuonna, kun meidän esikoinen syntyi. Kuva on vähän huono, mutta jokaisessa taskussa on siis pini ristipisto, paketteja, sydämmiä, kunttilöitä, lumiukkoja, tonttuja....

Kalenteri ei ole kovin taidokkaasti ommeltu, mutta se on roikkunut jo viisi vuotta seinällämme joulun aikaan, ensimmäiset vuodet koristeena vain, mutta nyt jo useamman vuoden ihan oikeana kalenterina. Jokaisessa taskussa on pieni viesti, joka antaa vinkin mistä löytyy päivän yllätys. Paketit ovat joko kaikille lapsille yhteisiä, tai vuorotellen jokainen saa oman. Paketeissa on sisällä jotain pientä hyödyllistä tai jouluun liittyvää, joskus pieniä lelujakin... Paketeissa on tänävuonna esim sukkia, ponnareita, jouluisia kirjoja, joulu cd, joulu koristeita, leluja. :)

Tänään laivoimme myös pipareita! Se on kivaa hommaa, tosin tänään apulaiseni taisivat syödä taikinaa enemmän, kun leipoa siittä. Yksi pellillinen pipareita melkeen poltettiinkin, joten pipari saalis tänään ei ollut kovin suuri, mutta leivotaan sitten uudelleen toisena päivänä. :)


Se piparkakkutalokin on vielä tekemättä, kun en sitä ehtinyt pikkujouluna tehdä. Jospa sitten loppuviikosta tekisi sen. :)


-Heini-

2 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Så mycket fint du visat! Duktiga du som pysslar på :) Hade tänkt komma och hälsa på i lördags, bara för att få nöjet att se sin bror när han inte är så bra i skick ;0) Men hann inte, städade som en galning nästan hela dagen. Har ju äntligen vinden klar förutom elen och lite piff, pust! Men jag är så nöjd :) I bloggen finns lite bilder :)

Ha det bra och hälsa barnen!
Kram Nilla

heini kirjoitti...

Nilla: Heh, mulla kävi mielessä soittaa sulle lauantaina aamupäivästä, et tuu käymään, kun ei J ollu vieläkään noussu ylös sängystä. ;)
Teidän vintti on niin kauniin näkönen! <3 Pakko päästä oikeasti näkemään se v.loppuna! Nähdään siis! ;)

-Heini-