keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Luistimet

Nämä mun vanhat luitimet ripustin eteisen seinälle, talven taikaa tuomaan...Ne on pienet, kokoa 25! <3 Mahtuvat sitten ehkä ensi talvena meidän tyttöselle. :)

-Heini-

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

ne näyttää tässä kuvassa paljon isommilta mitä ovatkaan :)

Miia kirjoitti...

Luistimet on kyllä hauska talvikoriste. Voi, pitääkin muuten käydä kaivelemassa vanhempieni kellaria, sillä siellä on varmaan minun vanhat luistimet. Miten hienosti ne sopisivatkaan verannan seinälle roikkumaan! Kiitos inspiraatiosta! :) (Ja juuri tuollaista se lasten valokuvaaminen täälläkin aina on, hyvin harvoin menee juuri niinkuin olin suunnitellut... toisaalta turhauttavaa, mutta toisaalta sitten voi tulla niitä loisto-otoksia ihan spontaanisti!)

heini kirjoitti...

Anna: Ajattelin itsekkin kuvaa lisätessä, että siinä ei näy kunka pienet ja söpöt ne ovat. Olisi ehkä pitänyt laittaa samaan kuvaan jotain muutakin, jotta sen olisi huomannut paremmin, että eivät ole aikuisten luistimet. :)
Miia: Mä tykkään kovasti luistimista talvisena koristeena, kauan oon suunnitellut niiden laittoa, viime talvena jo, mutta nyt sitten vihdoin laitoin nämä.
Sopisi ihan varmasti teidän verannan harkkään tunnelmaan kauniit luitimet! <3
On se sellasta se lasten kuvaaminen... Me päädyttiin tekemään sellainen joulukortti, johon tulee kaksi kuvaa, isommat yhdessä ja pienin omassa potretissaan. :)
-Heini-