sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kesän kuulumisia...

Niin on kesä jo lopuillaan ja pian käännytään kohti syksyä. Edellinen postaus touokuulla, kun oltiin vasta kääntymässä kesään. Kesä on todellakin ollut kiireinen, erillainen kun edeltäjänsä, työntäyteninen, kylmä ja sateinen.... mutta silti on sanottava, ihan hyvä kesä! Tämä kesä on mun osalata mennyt töissä. Viikon pidin lomaa tuossa heinäkuun lopulla ja nyt pitäis kääntää purjeet kohti uusia tuulia, syksy tulee pian. Tällä viikolla lapset aloittivat uusissa hoitopaikoissa, toinen siirtyi jo eskari tiloihin ja toinen vanhaan tuttuun ryhmään, mutta uusiin tiloihin (päiväkoti rempattu). Koululainen jatkaa vielä hetken lomaansa, ja uutta hänellekkin olla yksi kotona päivisin, kun muut on töissä ja hoidossa. Ensi viikolla hänellä jännä, odotettu ja raskaskin viikko, kun jääkiekkolerillä saa viettää päivät.

Mitäs meillä on sitten tapahtunut tässä kesän aikana? No, sisustus rintamalla on mainittava ihan esimmäiseksi, että nyt meillä on uusi sohva! Kaikki, jotka on mun blogia seurannut tietää kuinka kauan siittä on puhuttu ja kuinka paljon sitä on odotettu!
.

Sitten pihallakin on tapahtunut jotain, kun yksi istutusalue uudistettiin alusta loppuun. Reunakivet on samat vanhat, mutta kaikki istutukset on revitty juurinen, on kaivettu ja myllätty. Sitten haettiin kivä, PALJON! Ja haettiin vielä vähän lisää. Pystytettiin majakka, leviteltiin kiviä, istuttettiin uutta....

Ja tässä on tulos. Kuva on vähän huono (ja kaikkea ylinmäärästäkin kuvasta löytyy, johto kasaa ja saavia, mutta älkää välittäkö), sateisena iltana, hämärässä otin, että valot majakssa erittuis myös. Mutta näette kuitenkin suunnilleen. Itse oon ihan tyytyväinen.


Ai, niin tossa edessä on myös molemmilla puolilla pienet havukasvit, ei vaan tässä kuvassa näy. Täytyy myöhemmin kuvat uudelleen. Ja tämän kuvan ottamisen jälkeen on laitettu talon ikkunoiden ympärille reunuslistat. Semmoset leveämmät, laitan kuvaa niistäkin myöhemmin. Pitäsi vaan maalata ne vielä.

Kesä oli säiden puolesta surkea. En tiedä haittaako se niin kauheesti mua, kun kuitenkin oon ollut töissä koko kesän. Vähän jäin kaipaamaan muutamaa hellepäivää, jolloin ois voinut suunnata rannalle koko päiväksi, mutta onneksi muutaman lämpöisen viikonlopun saimme, jotka kuluivat ihnasti mökillä. Nyt melkeen odottelen jo syksyä, kun tuntuu, että ei niitä helteitä nyt elokuussakaan enään tule, niin tulkoon sitten jo viilenevät ja pimeät syysillat, jolloin vois sytytellä kynttilät, vetää villasukat jalkaan ja peiton päälle, nauttia vaan!

Tänään oon vihdoin saanut pestyä matotkin! Koko kesä on ollut niin huono, että ei vaan oo tullut semmosia sopivia päiviä ja töiden jälkeen en oo jaksanutkaan. Muutama lämmin viikonloppu on ollut, mutta sitten ollaan tosiaan oltu mökillä ja mun loman satoi vettä. Tänään oli kuitenkin hanan aurinkoinen päivä, niin mukavaahan se on läträtä veden kanssa. Ja se tuoksu...! :) Nyt toivon muutamaa lämmintä päivää vielä, ettäs saisin kuivattaa matot ulkona. Ja odotan todella sitä, kun saa puhtaat matot lattialle. Sillon joka paikka tuntuu niin puhtaalle! :) 

Mielessä on taas kaikenlaisia sisustelu haaveita ja unelmia... Niin paljon, että en oikeen tiedä itsekkään mitä sitä lähtis seuraavaksi toteuttamaan... :) Se jää nähtäväksi, kuin myös se millon seuraava postaus ilmenee. Jotenkin ajattelin (taas) jo sulkea blogin, mutta nyt pieni innostus taas kaikkea kohtaan, että saas nähdä miten tässä käy. Voihan olla, että innostun bloggaamisestakin taas...

Oon onnellinen! Toivottavasti elämä hymyilee teillekkin. ;)
-Heini-

2 kommenttia:

Ninja kirjoitti...

ootpas sä reipas. Minä taas en jaksa vieläkän tehdä mitään :) Mulla on ikävä sua <3

Anna kirjoitti...

EIIIII!!! Etkä sulje blogia :) Bloggaat kun ehdit ja on aiheita <3 Sulle on tunnustus mun blogissa, toivottavasti lämmittää mieltä :) Ja syksyä tässä odottaa itse kukin. Nähdään pian, on ikävä!