torstai 24. toukokuuta 2012

Aurinkoa ja lämpöä

Siittä ollaan saatu nauttia viime päivinä, auringosta ja lämmöstä. Ihanaa!
Ei meillä vielä kesäkelejä ole, ei ei, mutta lämpöisempää on ollut ja aurinkoa on riittänyt!
Ja vaikka mun loma on jo ohi, niin ollaan joka päivä keritty työ- ja hoitopäivän jälkeen ulos pariksi tunniksi. Äkkiä töistä kotiin, ruokaa, syömingit ja pariksi tunniksi ulos aurinkoon. Oon leikannut pari pensasta, haravoinut tuon pihan perän ja puskien alustat, (jotka keväämmällä jäi haravoimatta, kun työpäivän jälkeen harmaat iltapäivät ei oo houkuttnut ulos) ja vienyt monta monta kärryllistä kuivaa heinää, oksia, risuja ja rikkaruohoja pois, niin ja pessyt terassin mäntysuovalla. Ja olen tyytyväinen!

Samalla, kun mä oon kuopinut ja kaivanut pihaa lapset on saaneet leikkiä ja touhuta omiaan. Mä niin nautin, kun lapset viihtyy ulkona (siellä nekään ei viitsi kinata samalla tavalla kun sisällä). Leikit sujuu hienosti ilman riitoja ja ulkona on niin ihanaa tutkia ihmeellista lunota....
 kuten vaikka kastematoja, joilla voi vaikka vähän leikkiä....


Kunhan ne vie sitten vaikka mamma kukkapenkkiin hoitamaan multaa.
Tai vahtimadoiksi, kuten meidän neiti sanoi, vahtimaan, että kissat ja koirat eivät kaiva mamman kukkia penkistä. :D

Huomenna vois sitten yrittää panostaa täällä sisällä ja pitää vaikka ihan kunnon siivouspäivän... Jos jaksaa, kun aurinkoa on ilmeisesta taas luvattu lisää.

Tänään testaan uutta tapaa tehdä kiharoita hiuksiin. Tästä on mainittu muutamassa blogissa ja päätin kokeilla. Jonkunlainen ohut panta, joka tulee pään ympäri. Itse tein vaan jostain vahasta narusta. Sen ympäri kiepsutellaan kosteat hiukset, ja tätä pidetään  vaikka päivä, jos halutaan illaksi kiharat, ja sitten illalla avataan kiharaiset hiukset.

Itse kävin illalla saunassa ja nyt menen tämä päässä nukkumaan ja jään jännittämään miltä tukka aamulla näyttää.... :)

 Kauniita ja aurinkoisia päiviä toivon teille! Täällä odotellaan jo lauantaita, kun rakkaani saapuu vihdoin kotiin! <3

-Heini-

Ei kommentteja: