torstai 17. toukokuuta 2012

KeSäLoMa

Juuh, mullahan ei tule olemaan kesäomaa tänä vuonna oikeastaan ollenkaan, huikeat 5 päivää kerkeää kiertyä lomapäiviä.


No, mun rakkaus lähti Irlantiin 10 päiväksi ja mä ajattelin, että en oikeasti nyt jaksa pyörittää yksin arkea kahta viikkoa, niin päätin katkasta arjen pitämällä muutaman päivän lomaa. Helatorstai + perjantai + viikonloppu + maanatai, tekee viiden päivän loman, vaikka käytänkin niitä päiviä vaan kaksi! Jee!


Ja mä aion todella vaan nauttia! Me tehdään lasten kanssa kaikkea kivaa! Mennään umahalliin uimaan, syödään hyvää, pidetään peli-ilta, nukutaan siskonpetissä vierekkäin kaikki, herkutellaan, käydään leluostoksilla ja toivottavasti päästään nauttimaan hieman kesäisemmästä kelistäkin! :)

Eilen täällä oli tosi lämmin päivä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta tänään sataa vettä. Ei haittaa, luonto tarvitsee tätä. Tänään tehdään jotain kivaa sisällä. :)

Lisäksi mulla on yksi suuri suunnitelma tälle lomalle, pieni projekti... Mutta se on vielä salaisuus. Siittä lisää sitten ehkä myöhemmin! ;)

-Heini-

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mukavia lomapäiviä :) Toivottavasti viikonloppuna paistaa ja on lämmintä!

Ninja kirjoitti...

mistä saa noin ihania mansikoita ? :) NAM

heini kirjoitti...

Cittarista ostin espanjalaisia mansikoita. Tosi hyviä olivat, yllätyin, että maistuivat jo niin makeilta! :)
Tänään on jo vähän päästy nauttimaan auringostakin, vaikka eihän siellä nyt ihan lämmintä oo... Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, loma on puolivälissä! :)