keskiviikko 8. elokuuta 2012

Haaste

Anna lähetti mulle tän haasteen KAUAN aikaa sitten, mutta parempi myöhään, kun ei millonkaan, vai miten se oli... :) Tarkoituksena siis vastata 10 kysymykseen ja laittaa haastetta eteenpäin :)
 
1. Lempimarjasi? 
Vadelma, mansikka, mustikka.... Kaikki marjat maistuu! :)

2. Mihin aikaan heräsit tänä aamuna ja mikä oli fiilis?
Kello herätti puoliseittemältä. Ois väsyttänyt vielä, mutta ei auttnut kun hypätä suihkuun. Sen jälkeen olin hereillä kyllä, mutta kova myrsky ulkona ei mieltä nostattanut. Onneksi töihin on kuitenkin aina kiva mennä. :)
3. Viimeisin näkemäsi elokuva ja pieni arvostelu?
Jack ja Jill, komedia. Ihan ok, aivot narikassa leffa. :) 
4. Mikä laulu itkettää?
Aika moni kotimainen on viime vuoden aikana koskettanut kyyneliin. Esim. Juha Tapiolla on monta semmoista kappaletta. Yön Ihmisen poika kappale sai mut aikoinaan niin yllättäen kyyneliin, kun istuin autossa liikennevaloissa, että itsekkin hämmennyin. Oliskohan imetyshormooneilla ollut tekemistä asian kanssa... :D  

5. Paras viikonpäivä ja miksi juuri se?
Kyllä se on perjantai tai lauantai. Perjantaina on monesti vähän väsy ja pitäis siivota, että siksi lauantai, joka kokonaan vapaa, mutta toisaalta rakkaankin vuorot vaikuttaa, että paras päivä on sellainen, että meillä on molemmilla vapaa, oli se sitten mikä viikonpäivä tahansa. :)

6. Millaisista kirjoista pidät ja luetko paljon?
Tykkään psykologisista romaaneista, todenperäisistä ja fiktiivisistä. Pitää olla vähän jännitystä ja juonta, mutta silti toden tunutinen, että ei mitään skifiä. Esim. Torey Haydenilla monta hyvää, olen lukenut kaikki suomeksi käännetyt ja kaikista oon tykännyt, vaikka aika raskasta luettavaa voivatkin olla.
7. Mitä lehtiä kotiisi tulee tilattuna?
Tällä hetkellä Meidän Perhe mulle ja pojalle Aku Ankka, tytölle Nalle Puh.
8. Minkä värinen auto/polkupyörä/muu kulkuneuvo sinulla on?
Auto on vähän kuin kysymysmerkki just nyt! Siittä voin kertoa myöhemmin lisää, mutta musta se on ollut. Kuin myös pyöräni, musta. 
 
9. Lempikenkäsi?
Varmaan jotkut nätit korkkarit tai saappaat vuoden ajasta riippuen. Mukavimmat ikinä Crocs balleriinat, jota ostin työkengiksi, mutta on niitä tullut käytettyä muutenki kesällä, vaikka vannoin, että en pilaa/sotke niitä ulkona. :D

10. Minkä bändin keikalla olet ollut viimeksi?
Viimeksi olin katsomassa Jippua ja Anssi Kelaa (erikseen siis, mutta samana iltana kuitenkin.)

Ottakaa mukaan tää haaste, jotka haluatte. Mielellään kuulen teidän kaikkien vastauksia, mutta en rupee nyt jakamaan, ottakoon ken haluaa. :) Jos otat haasteen vastaan, kerro siittä kommenttilootassa, niin tulen mielelläni lukemaan. :) 

Iloista loppuviikkoa!
-Heini-

Ei kommentteja: