keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Sydämellä <3

Eilinen päivä oli yhtä kaaosta, koko aamu meni ihan stressaamiseksi ja säheltämiseksi... Ja sama meno jatkui sitten aamupäivälläkin.
Kummasti päivän piristikin sitten pieni asia, joka oikeastaan sitten tuntuikin tärkeälle ja suurelle. On ihanaa, kun voi oikeasti iloita pienistä asioista. :)

Jos minulta kysyttäisiin, mikä elämässäni on tärkeintä tai rakkainta, ei mun tarvis vastausta miettiä hetkeäkään. Lapset! Ne on mun elämän tarkoitus, ne on mun kaikkeni!
Joskus sitä kuitenkin unohtaa sen arjen keskellä, että mikä on tärkeintä. Mä oon ajatellut sitä paljon viimepäivinä. Useammin pitäis kertoa rakkailleen, kuinka tärkeitä he ovat...

Nyt kannan lähelläni rakkaimpiani aina! Tilasin itselleni uuden "arkikorun" täältä http://ilobylina.blogspot.com.Musta tosi kaunis! Ihan yksinkertainen, mutta juuri sellainen, kun arkikoru voi olla! Juhlakoruna käytän valkoista makeanvedenhelminauhaa, sydänriipuksella ja siihen koruun kuuluu samanlainen kolmiosainen käsikoru, jossa komeilee myös nämä samaiset nimet! ;)

Mutta se asia, joka sai minut eilen iloiseksi...? Se on tämä, pieni kaunis kännykkäkoru, jossa pieni vaaleanpunainen sydänhelmi ja omat nimikirjaimeni (kuva on kyllä huono).Kaulakorua tiatessani minulla oli pieniä ongelmia, jota olivat ihan omaa huolimattomuuttani. Mutta siittä "lohdutukseksi" sain tämän pienen kännykkäkorun lisäksi, kaupanpääliseksi! Voisiko parempaa palvelua saada, mitään tällaista ei ainakaan osannut odottaa. Yllätykset ilahduttavat aina! Kiitos tästä vielä Lina! <3

Ja lopuksi vielä kuva yhdestä rakkaimmastani! <3Oma pieni peikkopoikani! :D


-Heini-

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunis kaulakoru kyllä ja kännykkäkoru on tyylikkään soma. Peikkopoika se vasta ihana onkin :)

Oliko se käsikoru, jossa on nämä nimet jossain vaiheessa hukassa?

Smått och gott hos Lina kirjoitti...

Hei!

Kiitos kilteistä sanoista!

Ihanan suloisia lapsia sinulla.

Hyvää syksyä!
T. Lina

heini kirjoitti...

Veera: Pekkopoka on kaikista suloisin! <3 Joo, tosiaan teidän häissä mulla oli vain kaulakoru, kun käsikorua en lähtiessä löytänyt. Vaan eipä sitä ole vieläkään löytynyt. Harmittaa kyllä kovasti. :( Jos korua ei pian löydy joudun varmaan tilaamaan uuden. Ilmankaan en halua olla, pidin siittä korusta kyllä valtavsti!

Lina: Kiitos itsellesi ja kaunista syksyä! :)

-Heini-