maanantai 5. lokakuuta 2009

Kiireistä aikaa...

Viime päivät on ollut täynnä tohinaa, päivisin on maalattu ja siirrelty huonekaluja, iltasin oon kaivanut ompelukoneen esiin, jos vaan oon sitten jaksanut.

Yksi ilta sain lapset ajoissa sänkyyn, aikasin siis... Sillon oli erityisen hyvä ottaa kaikki ihanat Tilda kirjat esiinja alkaa suunnitella ja piirellä kaavoja (pitihän toki luoda tunnelmaa kynttilöin ja nautiskella omasta ajasta kera suklaan! <3)hypistellä näitä ihania kankaita, suunnitella lisää ja alottaa ompeleminen...


Päätin, että teen meidän neitokaiselle synttärilahjan ihan itse, tai ainakin osan, ompeluksia tildan tyyliin, ja vanhasta tuunattuakin tulee mukaan. Niistä kuvia, kunhan saan kaiken valmiiksi. Lauantaina on prinsessalla synttärit, että siihen mennessä kaikki on oltava valmiina.

Nyt meidän pienimmäinen tosin sairastaa, että enpä tiedä mitä tästä kaikesta tulee. Viime yönä valvottiin, mutta kuitenkaan päivälläkään ei uni maistunut. Sitten oli pieni väsy ja kaipasi syliä, mutta eihän tuo sylissäkään osaa kauaa olla, meneväistä sorttia kun on. :)
Kuume on onneksi laskenut, mutta kova yskä ja räkätauti vaivaa. Ja hammsapyykillä huomasin, kolme uutta hammastakin on tulossa! Mahtavat vaivata ehkä nekin... Laiton pienokaiselle supon yöksi, että toivotaan parempaa yötä tästä.

Kauniita unia, enkelten kuvia! <3
-Heini-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin olen käynyt täällä säännöllisesti lueskelemassa, mitä siellä "naapurissa" milloinkin puuhataan, ommellaan ja remontoidaan. Kivan näköiset ovat nämä sivut ja ihania ompeluksia on sulla siellä aina tekeillä! Nyt pääsin vihdoinkin myös kommentoimaan, kun tämä kommentointi oli jotenkin muuttunut.

Värikästä syksyä - vai pitäisikö toivottaa valkoista! :)

Merja

heini kirjoitti...

Kiitos! Ihanaa kun kävit kommentoimassa, kiva tietää ketkä tätä blogia oikeen lukee... :)Pian on luvassa kuvia remontoidusta kellarista, ja se on kyllä muuttunut todella paljon siittä mitä oli, jos muistat miltä se aikoinaan näytti. ;)

-Heini-