tiistai 8. marraskuuta 2011

Marraskuuta mennään jo...

Tarkoittaa tietenkin, että joulu alkaa jo lähestyä...! Ihanaa! <3
Täällä on jo yli kuukaus sitten nautittu ensimmäiset höyryävät glögi mukilliset ja muutama piparipurkillinenkin on tullut jo maisteltua, vaikka itse niitä ei vielä olla leivottu. Mielessä pyörii kaikkea pientä joulujuttua... :)


Tähtien täyttämä avaruus,
jäätyvän järven hiljaisuus.
Marraskuinen, musta maa
lumipeitettä odottaa.

Tässä ois se enkeli, jonka omepelin. Sinne se pääsi olohuoneen hyllylle suojelustehtäviin. :)

Illat pimenee ja kynttilöitä poltellaan oikeen urakalla. Vahasta lasipurkista tein tuikuille säilytyspurkin, joka saa olla esillä koko ajan, sieltä sitten poimitaan joka ilta uudet tuikut tuikkimaan.

Iltaisin tunnelma on lumoavaa! Jotenkin tämä pimeyskin on houkuttelevaa, mutta kyllä sitä lunta jo kaipaisi valaisemaan ja piristämään! Pakkasia odotellaan jo!

Toivon teille kirpeitä aamuja, aurinkiosia päiviä ja enkelten siipien kahinaa, pieniä vilahtelevia punalakkeja ja lämpöistä tunnelmaa, tuikkivia tähtiä tuhansia ja iloisia hetkiä. :)

-Heini-

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi miten ihana Enkuli :) Ja uusi look Blogissa <3

Pauliina kirjoitti...

Joulu, joulu, joulu <3 Joululaulut soi jo päässä, vaikken niitä ole kuullut tai kuunnellut mistään... Ja joululehdet!! Niitä on jo hankittu ja nyt ideoita pursuaa!! :)

Maaka kirjoitti...

Kaunis enkeli! Levoillinen "väritys" kauniita ne värikkäätkin menot, mut mäkin voisin koittaa tämmöstä! Jos ehtisin... :D