tiistai 11. lokakuuta 2011

Suloisia hetkiä ja enkelien retkiä :)

Tänään kukkii runosuoni... :D

Viikonloppuna meillä juhlittiin meidän Prinsessan 5v. synttäreitä. :)

(Apua, älkää katsoko tuota palaa, joka puuttuu puuhellan kaakeleista... Pitäis laittaa uudet laatat tuohon. :D)

Hassua, että meidän pikku-neiti on jo niin iso tyttö, ja alottaa jo ensi syksynä eskarinkin! :) Vaikka kyllähän tuo neitonen onkin jo aikas iso tyttö, ja osaa kaikenlaista!Pöh, sitten piti laittaa kuva uusimmasta enkelistäni, joka ompelin hetki sitten, mutta kamerassa joku vika, eipä tuu päälle, vaikka patteritkin jo vaihdoin... :( Rakas joulupukki, uusi kamera ois tosi kiva! ;)

Yritän saada kuvaa enkulista myöhemmin, nyt piti vaan käydä pikaisesti piipahtamassa. :) Mieheni on työmatkalla ja pyörittlen hetken arkea yksin. Paljon on ollut puuhaa, ja kaikenlaista touhua riittää, mutta nautin. Ulkona sää on mitä ihanin ja lasten kanssa on mukavaa puuhastella kaikenlaista. Ja arvatkaa mitä, tyttö heräsi illalla pahaan uneen ennen kun itse menin nukkumaan, joten kaappasin hänet viereeni. Olipas mukavaa mennä nukkumaan, kun ei tarvinut yksin nukkua, ja ihanita oli aamulla herätä nähden pikkuisen iso hymy ja saada monta märkää suukkoa poskelle! <3 Ihana aamu! :)

Suloisia aamuja ja pirteitä syyspäiviä toivon teillekkin!
-Heini-

6 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Söta prinsessan <3 Ibland tycker jag det skulle vara så skönt att ta Ida bredvid mig, det fungerar aldrig hemma. Och de få gånger jag sovit med henne i samma säng så har vi båda ångrat oss bittert, ingen av oss sover vidare bra tyvärr :( Jag börjar helt klart bli gammal och bekväm av mig ;D

Ha det bra!

Kram Nilla

heini kirjoitti...

Meilläkään ei kukaan lapsista oo tullut pitkään aikaan viereen, ja oon oikeasti ollut siittä aika ilonen, koska aika nopeasti siihen tottuu. Vielä kun muutettiin tänne 2v. sitten, niin joinakin aamuina meitä saattoi olla sängyssä koko perhe, 5henkeä!!! En ymmärrä enään miten me mahduttiin, tai miten kukaan sai ylipäänsä nukuttua! Mutta nyt, kun sängyn toinen puoli oli tyhjänä, niin mahduttiin hyvin, ja ihanaa se oli pitkästä aikaa nukkua murusen kanssa. :) Milo ei oo nukkunut vieressä ollenkaan sen jälkeen, kun siirtyi pinnasängystä isojen poikien sänkyyn! Ilona taas tulee sillon tällön viereen. :)

-Heini-

Maaka kirjoitti...

Onnittelut suloiselle prinsessalle!
Meiltä taitaa tytöiltä löytyä samanlaiset mekot :) Hyvä maku meillä ;)

En kyllä huomannut lohjennutta laattaa kun kuola valuen ihailin sun leipomuksia, varsinin tuota voileipäkakkua!

Aivan ihanat ompelukset edellisessä postauksessa! Kauniit tyynyt, joista jos sopii voisin ideaa jos sopii noitten enkelinsiipien suhteen? (jos nyt saan taas mitään aikaan!)Tilkkutäkki varsinkin oli ihana, ja sen teksti suloinen. Eikö se oo niin että kun työ on valmis ei kukaan kysy kauanko kesti vaan kuka teki? Ylpeänä voit tunnustaa työn omaksesi :)

heini kirjoitti...

Hyvä maku meillä tietenkin Maaka! ;) Ja kauniit prinsessat! <3

Tottakai saa lainata ideaa! Ihanaa, jos joku voi täältä itselleen poimia jotain toteuttamisen arvoisia ideota. :) Itsellänikin on ollut tuo ajatus enkelinsiipityynystä päässän varmasti vuoden ennen toteutusta. Itse omepelu ei sitten kestänytkään kauaa, mutta joskus vaan ajatukset tarvitsevat kypsymis aikaa. :D

-Heini-

Anna kirjoitti...

Rakas, odottelen kuvaa siitä enkulista jonka ompelit :) Koska nähdään?

heini kirjoitti...

Kuule Anna tarkastelen J:n työvuoroja illalla, niin ens viikolla voitais koittaa, jos vaikka nyt pääsisin joku aamupäivä yksin. ;)