perjantai 9. syyskuuta 2011

Tunnustus

Sain varmaan kuukaus takaperin tunnustuksen täältä. Hiljaista kun oli, niin asia jäi ja unohtui, mutta nyt sitten. :) Annalle kaunis kiitos! :)


Tunnustukseen kuuluu kertoa kolme lempiasiaa:
1. Väri

2. Ruoka

3. Paikka jossa haluaisi käydä,


1 .Mulla on oikeastaan aika paljon lempivärejä. Valkoinen on tietenkin monella tapaa ykkönen, sisustuksessa ainakin. Harmaa on tullut hyväksi kakkoseksi kodin väreissä. Muuten rakastan semmosia lempeitä ja hempeitä värejä, niinkun vaaleanpunaista. Sinisestä en niin välitä, kotoa sitä ei varmaan löydy mistään, vaikka toisaalta se ois niin ihanan raikas, mutta ei vaan tunnu omalta.

2. Voih, ruoka... Mitähän tähän vastais, kun maailma on täynnä ihania makunautintoja ja oma makukin on oikeastaan aika laaja... Kotiruuista jos pitäis valita ykkönen, niin varmaan se ois karjalanpaisti ja perunamuusi, tai lohi ja muusi... toisaalta kanakin on hyvää, ja mikäs voittais kunnon lihapihviä ja vaikkas lohkoperunoita... Mä voisin luetella vaikka kuninka paljon ihania ruokia. :) Ja nyt tulee kauhea nälkä kaikkia ihania ruokia miettiessä! :D

3. Ja sitten paikka... Mä voisin varmaan vastata vaan niinkin suurpiirteisesti, että haluisin käydä ulkomailla, koska en oo koskaan käynyt! Niin paitsi Ruotsissa tietenkin oon käynyt, mutta sitä nyt ei edes ulkomaaksi lasketa. ;) Etelään haluisin siis joskus päästä, johonkin lämpimään, sen tarkemmin erittelemättä. :)

En nyt jaa tätä eteen päin, koska tää on jo niin laajasti pyörinyt blogistaniassa, mutta ottakoon mukaansa, joka haluaa! :)

-Heini-

Ps. Verhot odottavat jo lyhennystä, joten pikkuhiljaa, ihan pian päästään sisustelemaan. :)

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Olepas hyvä ystäväin :) Odotan innolla kuvia verhojen kera :) Lähdetään yhdessä ulkomaille, tai nelistään! mäkin oon käyny vaan lapsena siel ausseissa... oisko hyvä?
Kaksin jasun kans on tylsä mennä mut nelistään kivaaaaaaa... ;)