keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Huupsista...

Kylläpäs aika on vierähtänyt nopeasti, mutta remontti on edistynyt mukavasti. Olohuone on valmis, käytäväkin maalattu. :) Nyt vaan odottelen olohuoneeseen verhoja, joten en ole vielä kuvia viitsinyt räpsiä, kun ne puuttuu... Sisustelua tämä olohuone muutenkin vielä kaipailee, mutta laitetaan sitten pikkuhiljaa... Raha kun ei kasva puussa. :)
Muutaman koristetyynyn ompelin tässä yksi ilta, ja vielä muutaman voisi ommella lisää. Uusi sohvakin on ostoslistalla, mutta taitaa mennä jouluun ennen kun se saadaan hankittua.

Mutta on meillä ollut muitakin kiireitä tällä viikolla... Meillä on nimittäin ihana pieni hoitopoika, Eddi 6kk. :)Eddi viihtyy mainiosti meidän lasten kanssa, ja rakastaa kaikkea touhuamista. Onneksemme Eddi tulee hyvin toimeen myös kissojemme kanssa.
Eilen kävimme leikkipuistossa ja Eddi tykkäs leikkiä hiekkalaatikolla lasten kanssa. :DTänään kävimme metsässä poimimassa puolukoita, ja vähän mustikoitakin. Huomenna sitten keittelen puolukkahilloa, ja ihan varmasti kattilallisen vispipuuroakin!

Aurinkoisia syyspäiviä! Palailen pian! :)

-Heini-

2 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Hei tosi kiva kuulla sinusta! Tsemppiä remonttiin ja ihanaa syksyä :)

Anna kirjoitti...

Jej! Nainen postaa taas :)
jaksuja remppaan,vaikka niin hyvltä näyttää jo nyt :)