tiistai 13. syyskuuta 2011

Olohuoneen muutosta :)

Tänään yritin pikasen räpsiä kuvia olohuoneesta, kun lapset olivat pihalla leikkimässä.

Tässä ois nyt vähän ennen kuvaa muistiaiseksi, tältä täällä näytti aiemmin.


Ja sitten päivitettyä versiota suunnilleen samasta kulmasta kuvattuna. :)


Eli katto on maalattu valkoiseksi ja seinäpinnat uusittu. Järjestyskin muuttui vähän, kun tässä viikonloppuna innostuin pyörittelemään huonekaluja vähän eri järjestukseen.
Tosi tyytyväinen oon itse. Tehoste seinä on aika tumma, mutta muut sitten aivan vaalean harmaita. Nyt pääsevät valoiset huonekaut aivan eritavalla oikeuksiin täällä. :)
Tuo peili tuolla sohvan takana on löytö Juthbackan markkinoilta, vanha ikkunapoka, johon rakkaani sitten laittoi peilit. Enkelin siivet olen ommellut joskus aiemmin.
Lisäksi sohvan on nyt verhottu vaan valkosilla peitteillä, koska siinä on istuin tyynyt rikki... Uutta odotellessa! :)

Sitten mielipide kysely lukijoille... Onko tuo hylly tv:n päällä teidän mielestä sopivalla korkeudella? Omasta mielestä se ehkä meni vähän liian ylös, mies taas tykkää että on hyvä noin, ja toisaalta oishan harmi siirtää, kun jäis heti reikiä uuteen tapettiin...?

Tuo pieni "lipasto" sivupöytä tuolin vieressä on mun mummun ja vaarin vanha. Se oli ruskea, mutta maalasin sen kesällä valkoiseksi. Meidän kotona se on ollut puhelinpöytä siihen aikaan, kun oli vielä langalliset pöytäpuhelimet. :D

Sitten vielä kuvaa olohuoneesta keittiöön päin. Keittiössä ois remonttihommia kanssa, mutta vielä ei mietitä niitä... Haaveillaan vaan vähän. ;)


Tuo kyltti oven päällä on mun rakas, Home is where the heart is. <3 Vaihdoin siihen vaan uuden nauhan, harmaata silkkiä ja valkoista pitsiä.

Laitan vielä lisää kuvia olohuoneesta myöhemmin. (Luultavasti jo tämä määrä vetää blogin tilttiin, ja sivupalkki kaotaa jonnekkin alas... Te jotka laitatte paljon kuvia blogiin, pienennättekö ne ensin?)

Raikkaita syyspäivä!
-Heini-

Ps. kuvat saatte tietenkin tarkemmiksi klikkaamalla suuremmaksi. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

så fint, snyggt och fräscht!! å hyllan tycker jag är på rätt höjd, tv:n sku ha börjat se "inklämd" ut om den kommit lägre ner!! Så njut nu bara Heini...det är toppenfint!!
Kramar från anoppi!!

Nilla kirjoitti...

Håller helt med mamma :) Hyllan är på perfekt höjd, sätt dig ner i soffan och titta omkring dig och njut! Duktigt jobbat, ert hem ändrade massor :)

Kram Nilla

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kivan näköistä! Itse muistan nämä huoneet ihan eri näköisinä, joten hyvin olet onnistunut saamaan "oman näköiseksi" tuon kodin. :)

Naapurin Merja

heini kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista. :) Olen kyllä tyytyväinen olohuoneeseen... ja nyt kun ensimmäinen huone on saatu valmiiksi ja käytävän remonttikin jo hyvällä alulla, enään on ne 6 muuta huonetta ja pesutilat + WC-tilat... Öh, ehkä me joskus saadaan valmista! :D Ainakin alku on hyvä. :)

-Heini-

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Mää oon aika onneton kaikissa kuvajutuissa mutta sen verran oon oppinut että picasalla kokoa voi muttaa siinä kun vie muokatun kuvan kansioon. Mulla on aina siinä sama 480 kuvapistettä kun en niistä mitään tajua enkä oo viisaammilta edes kysynyt :D
Mutta jos en muuta kokoa, lataaminen kestää tosi kauan.