tiistai 18. elokuuta 2009

Viikonlopun ostoksia...

Viikonloppu oli ja meni. Miten ne tuntuukin menevän niin nopeaan aina? Vaikka sunnuntai aamuna meidän eskarilais poika mietti, että -miksi meillä oli näin pitkä vapaa?, on se hyvä, että eskari on lähtenyt niin mukavsti käyntiin, että viikonloput tuntuu pitkiltä ja tylsiltä. :)

Lauantaina me käytiin ostamassa meille uusi lattia kellarin oleskeluhuoneeseen. En malttais odottaa, että se saadaan lattiaan! Musta se on vaan niin kaunis!
Kuva on vähän huono, kun kellarissa vaikee kuvata, huonon valon vuoksi. Kuvaajassa ei tietenkään ole vikaa. :D Mutta lattia on tommonen valkonen, vanhan kuluneen lankkulattian näkönen laminaatti.
Ja löysinpäs kellarin takkahuoneeseenkin aivan ihastuttavan kellon. Semmoisen vanhan tyylisen, romanttisen... <3 Siittä kuvia sitten, kun takkahuoneen sisustus muuten valmistuu.


Viikonloppuna kerkesimme myös nauttia pimenevistä, sateisista illoista. Sillon oli ihanaa vaan käpertyä sohvalle katsomaan tv:tä ja sytyttää kynttilät palamaan.
Tässä kuvassa näkyy myös eilen ostamani linnunhäkki, tällaista olen etsinyt kauan ja olen niin iloinen, kun vihdoin löysin mieleisen. Vielä en ole varma mitä häkkiin laitan, ehkä ompelen sinne linnun... Mutta siittä lisää aikanaan. ;)
Mutta nyt on aika mennä nukkumaan, palaillaan...
-Heini-

2 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Glömde att titta på golvet när jag var och hälsade på!?

Fågelburen är jättefin! Min som jag fick till "kesälomalahja" av T och barnen står ännu tom, vet inte vad jag ska sätta i den än. Egentligen är tanken att sen nångång i framtiden när jag får mitt växthus/lusthus att den ska finnas där, men det kan ta lite tid innan det hinns med :0) Först vinden, sen garage och hela den sidan av gården... *pust*

Ha en bra dag!
Kram Nilla

heini kirjoitti...

Itse tykkään lattiasta tosi paljon, ja nyt kun sitä on alettu laittaa lattiaan, se näyttää vielä hienommalta! Nyt alkaa vaan harmittaa, että sinne kellariin ei oo niin hienoja kalusteita... Nyt kun tulee se uus hieno lattia, haluis heti myös sitä samaa tyyliä olevat kalusteet sinne. :-/ Mutta sitten joskus...

Voithan laittaa sinne häkkiin jonkun kukan, tai kynttilän. Juuso haluis meidän häkkiin papukaijan! :D

Ihanaa päivää sullekkin!
-Heini-