keskiviikko 12. elokuuta 2009

Uusia tuulia...

Olen niin kauan halunnut aloittaa oman blogin kirjoittamisen, mutta en ole vain uskaltanut... Olisiko mulla niin paljon kirjoiteltavaa ja kerrottavaa, ja lukisko kukaan sitä sitten...
Tämän kesän aikana on kuitenkin tapahtunut niin paljon, että nyt päätin, että on oikea aika aloittaa. Olemme muuttaneet uuteen kotiin, minulle vanhaan kotiin, omaan lapsuuden kotiini! Mikä olisi parempi paikka kasvattaa omia lapsia, kun ympäristö, jossa olen itse kasvanut... Täällä koen itse olevani kotona, täällä tunnen jokaisen kiven, kannon ja puun lähimetsissä.

Kesä meni siis muutto touhuissa ja se on nyt onneksi ohi, vaikka kotona on melkoinen kaaos edelleen... Tavarat etsivät vielä omia pikkojaan, ja autotalli on täynnä purkua odottavia pahvilaatikoita. Niin, ja mielessä on ainakin miljoona maalaus- ja ompeluprojektia!
Eilen sitten meidän esikois poikamme aliotti esikoulun, joten siltäkin osin kesä on ohi, ja arki alkaa. Ja aika ihanalta tuntuu muuten tämä arki nyt!
Ja syksykin tuntuu jo ilmassa. Ihanaa, kun illat pimenee ja voi sytyttää kynttilöitä! Niitä pitäskin käydä ostamassa lisää... Ja odottelen jo salaa kylmiä ilmojakin, jotta sais laittaa takkaan tulen. Takkahuoneeseen suunnittelen itselleni lukunurkkaa, mikäs sen ihanampaa, kun käpertyä sinne tilkkupeiton alle lukemaan hyvää kirjaa tai lehteä, kun takassa loimuaa tuli... Aaah, syksy ja talvi tervetuloa! :)

Niin, no näistä asioista tämä blogi sitten kertoo, tämän uuden-vanhan kodin laittamisesta ja lasten kanssa hääräilystä, kodin sisustamisesta ja pienistä ompeluprojekteista...

-Heini-

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva kun aloitit ja tulin kuitenkin käymään =) Ensin en kyllä meinannut löytää kun kirjoitin koko ajan jotain väärin.. esim. blogspot, kirjoitin plogspot.. eli bloggailua en ole oikein harrastanut, joten näin siis oikein vaivaa tämän sinun sivun löytääkseni :)

Näkemykseen siitä, että teidän nykyinen asuinpaikka on paras paikka kasvattaa lapsia voin yhtyä, siellä kasvaneista ei voi tulla muuta kuin fiksuja ja filmaattisia, selvähän se vai mitä? ;)

heini kirjoitti...

Kiitos Veera kommentista! Kiva, kun kävit (ja näit vaivaakin löytääkses mun blogin) ja toivottavasti tuut joskus uudelleenkin. :)

Ja totta totta, fiksuja ja filmaattisia ihmisiä kasvaa täällä! ;D Tänään käytiin lasten kanssa "isossa metsässä" ja Juuso kiipes "isolle kivelle". Oli niin ylpee, kun osas kiivetä niin korkeelle. Musta on ihanaa näyttää lapsille paikkoja, jossa oon itsekkin leikkinyt lapsena, ja vielä ihanampaa nähdä, kun ne itse leikkii samoissa paikoissa! <3

-Heini-