lauantai 29. elokuuta 2009

Veden, tulen ja valon juhlaa...

Täällä on vietetty venetsialaisia, lapset ovat odottaneet iltaa ja pimeän tuloa, kun kuuta nousevaa. Koko päivän on kuulunut, "Millon tulee pimeää?", "Onko kohta jo ilta?"...

Yhdeksään maltoimme odottaa ja sitten lähdimme katsomaan ilotulitteita, vaikka vielä ei aivan pimeää ollutkaan. Tunnin lisä odotus olisi vain ollut pienille liikaa. Ja kauniiltahan ne ilotulitukset näyttivät hämärässäkin. :)
Valitettavsti kuvat ilotulitteista ei oikeen onnistuneet, kuvissa näkyi vain lähinnä savua, mutta tässä pieniä tunnelma paloja kuitenkin... :)Pikku prinsessaa hieman pelotti, vaikka raketit niin hienoja olikin. :)Iso veljeä puolestaan nauratti, että mitäs näitä pelkäämään!Ja pienimmäinen nukkui vaunuissaan, autuaan tietämättömänä kaikesta, vaikka ympärillä paukkui ja rätisi. <3

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!
-Heini-

3 kommenttia:

Nilla kirjoitti...

Söta bilder och visst är det spännande när man är liten :0)

Idas feber som hon vaknade med ännu igår morse var helt borta mitt på dagen, 24 timmars feber? Inte hört talas om förr men inget annat har hon?

Trött var stackars "liten" dock på kvällen, men kämpade tappert på och ville se alla rakater fast det var lite spännande. Men sen blev det lite för mörkt och pelotti :0) Somnade som en stock men vaknade lite onödigt tidigt idag tycker mamma som sitter med ögonen i kors!

Kan hända att jag hör av mig idag och ser om ni har passligt så kommer vi och leker en stund?

Kram

malla kirjoitti...

meillä meni huvilakauen päättäjäiset vähän ohi,ku oli niin muuta touhua..mökkiki on evijärvellä jonne meiltä on matkaa pari sataa kilsaa,ni ei kovin usein viiti lähteä ajelemaan:)

tuo neulemekko on kyllä niin ihana!ottaisin itelleki!:))

heini kirjoitti...

Nilla: Eikös oo kumma, että vaikka lapset menis paljon myöhemmin nukkumaan, kun normaalisti, ne herää silti aamulla normaalisti... Meillä ainakin.
Meidän Juusolla ja Ilonallahan oli myös kuumetta/lämpöä, molemmilla myös vaan yhden päivän ja illan, ei enempää. Vaikka meillähän nyt on muuten ollut kovastikkin flunssaa ja yskää.
Kiva, kun kävitte, tulkaahan uudelleen. :)

Malla: Ai, teillä on mökki evijärvellä, ei oo kovin kaukana täältä. :) Mutta, niin kauaksi ei tosiaan vain viikonlopuksi jaksa lähteä.
Neulemekko on kyllä ihana ja kovassa käytössä, tuollasia on saatava useampi talveksi. :)

-Heini-