keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Viisi asiaa aamustani...

Meillä ei tarvita herätyskelloa, lapset heräävät aina aikaisin... Paitsi sillon kun oon unohtanut laittaa kellon ihan varuiks herättämään! :D

Tänään meidän pienin heräs jo ennnen kuutta ja haki ison pinon kirjoja sänkyyn. "Mamma ukee!" Joten meidän aamu alkoi tästä kirjapinosta...
Rauhallisesta satuhetkestä. <3>
Koira pitää viedä ulos heti aamusta, yleensä kaksikin kertaa. Tänään ois pojulla riittänyt virtaa taas vaikka kuinka.


Vaatteet katson aina illalla valmiiksi, niin ei sitten tarvitse aamulla niitä etsiä. Vaatteet siis päälle valmiista pinoista. Yksi lapsista pukee itse, yhtä vähän auttelen tarvittaessa, pienimmäisen puen kokonaan. :)


Aamupala lapsille. Itse aloitan aamuni aina yhdellä kupillisella teetä. Sen haluan juoda ilman kiirettä, yritän ainakin. :)

Sitten lapset istuvat katosmaan muumeja. Meidän pienimmäisestä on tullut oikea muumifani! Mä petaan sängyt, siivoan keittiön ja meikkaan itseni sillä aikaa, kun lapset katsovat muumeja. Ja juon siinä samalla vielä toisen kupillisen teetä.

Ja vielä lopuksi, joka ikinen aamu meille tulee kiire, kiire! Vaikka kuinka aikasin herättäis, ja vaikka kuinka rauhallinen aamu ois takana, viimestään ulkovaatteta pukiessa on pieni kaaos päällä, ja tulee kiire... Se on kurjaa! Inhottavin asia arkiaamuissa!

Siittä matkaamme sitten autolla kouluun, ja maanantaisin ja keskiviikkosin tyttö menee kerhoon. Kerran viikossa ainakin yritämme päästä pienten kanssa seurakunnan perhekerhoon leikkimään muden lasten kanssa. :)

Rauhallisia ja kauniita aamuja teile kaikille! Kauniita syyspäiviä!

-Heini-

Ps. Arvontapäivä lähestyy, mustakaa osallistua! :)

6 kommenttia:

pampula kirjoitti...

VIrkistäviä syyspäiviä sinnekkin :) Kiva kun joku osaa juoda teetä aamulla. Itse olen vannoutunut aamukahviaddikti ja teetä juon lähinnä vain illalla ...hmm...mistähän moinenkin johtuu :)

heini kirjoitti...

Hih, mä oon seurakaffittelija, en osaa keittää kahvia vaan itselleni, vaan keitän vaan sillon, kun tulee vieraita... Aika ihme sekin! :)

-Heini-

Riitta kirjoitti...

Kyllä teidän aamuun mahtuu monia asioita! ei ihme että kiire aina yllättää ;) Iloista viikonlopun odottelua sinulle :)

Anna kirjoitti...

Voi rakas ystävä, oon niin kateellinen teidän aamuille! Itse oon niin aamu-uninen että sitten kun jaksan viimein toimia, mennään ja lujaa :D teestä tai aamupalasta mulla ei oo tietookaan ja lapset laittaa useinmiten päällensä just sitä mitä ekana löytyy (ellen oo viksuna illalla kattellu vaatteita valmiiks). Ihanaa syksyä <3

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kivalta kuulostaa teidän aamu! Blogissani on sulle jotain :)

heini kirjoitti...

Ooh, kiitos Hannele! <3