perjantai 17. syyskuuta 2010

Unelmoidaan ja haaveillaan...

Tänää illalla aion istua sohvan nurkkaan, käpertyä vilttiin, poltella kynttilöitä ja unelmoida ja haaveilla... Uusin maalaisunelma löytyi postilaatikosta, se on aina niin ihana!Sen parissa on hyvä rentoutua, ehkä saada hyviä ideoita ja vinkkejä. Mä suunnittelen makuuhuoneen remonttia, joten siihen vielä kaipailen jotain...

Ja tiesättekö mikä sai hymyn huulille, ja kylmätväreet kulkemaan selkää pitkin? Uudessa maalaisunelmassa takasivulla lupailtiin seuraavaan numeroon jo JOULUA! Voi ihanaa, saako sitäkin kohta jo alkaa odottaa? <3Leppoisaa ja unelmien ja haaveiden täyttämää viikonloppua!

-Heini-

Ps. Muistakaa arvonta alempana! ;)

8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Maalaisunelma on niin ihana lehti! <3
Täytyykin ostaa se huomenna !
Oi joulukoteja tulossa!Ihanaa!! <3
Mukavaa viikonloppua!

Mirka kirjoitti...

Täälä myös hihkuttiin innosta eilen postilaatikolla kun huomasin maalaisunelman sielä :)

Mukavaa viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Voi just eilen yritin kaupasta maalaisunelmia ehtiä mutten vielä löytänyt. Ihana lehti kyllä! Oi Joulua..ihanaa! Kyl sitä saapi pian alkaa odottaa ja valmistella :) Täällä Joulu tildaa jo innoissaan plärään :) Mukavaa viikonloppua!

malla kirjoitti...

kuulostaa just ihanalle perjantaille!!!täällä ainakin jo joulusta haaveillaan:)

Nilla kirjoitti...

Berätta :) Vad har du för planer?

Jag tycker ideérna bara kommer sprutande för tillfället, men så lite tid att göra nåt av dem! Ja och så var det ju där att allt kostar.. Hmpfr! Lite i tagt så blir det väl bra till slut :)

Kram!

Marianne kirjoitti...

Samoissa merkeissä vietettiin iltahetkeä täälläkin :) Se on kyllä Toivekodin kanssa paras lehti Ever!!

heini kirjoitti...

Joo, kyllä tuo Maalaisunelma on vaan niin ihana lehti! Ainut, joka mulla tipahtaa postilaatikkoon kerran kuussa! :)

Nilla: Ei mikään oo varmaa mieidän remonteissa, ennen kun niitä alotetaan... :) Mutta suunnitelmissa siis ainakin maalata lattia ja katto valkoiseksi. Haaveissa alunperin oli valkoset paneliseinät, mutta juurikin taloudellisista syistä luultavasi päädymme tapetoimaan päätyseinän ja maalaamaan muut. Värimaailma on vaaleanharmaa, hopea ja tietenkin valkoinen! Yhden ihanan tapetinkin oon jo löytänyt. :)Lisäksi verhokiskot poistetaan, ja tilalle laitetaan vehotanko. Ovi ois myös tarkotus maalata, ja sängynpääty uusia. Huh huh! :D

-Heini-

Riitta kirjoitti...

Mäpä jo joulua odotan :) Juu hyvät lekottelukaverit on Maalaisunelma ja kynttilä ja sohva ja viikonlopun alku ! Nythän se on jo lopuillaan ja alkaa jo melkein odottaa seuraavaa ;) Leppoisia syyspäiviä sulle!