sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Enkelin siivin...

Mä ompelin eilen nää ihastuttavat enkelin siivet. Aluksi ajattelin ne meidän neitokaiselle, koristeeksi huoneeseen... mutta niin kauniit ne olivat näin seinällä, että täytynee ommella vielä toisetkin olohuoneeseen, ja ehkä vielä kellariinkin. :)

Ensin neitokainen ei ollenkaan halunnut kokeilla siipiä, mutta hetken tuumailtuaan halusikin... Sitten hän totesi -"Voi kun mä voisin lentää näillä"! :) Ihastuttava ajatus varmasti.

Eilen kävimme myös joulunavajaisissa kaunpungilla. Siellä olikin paljon kivaa nähtävää lapsille, vaikka tunnelma ei ollut ihan jouluinen kuitenkaan, kun maa oli aivan musta. Onneksi ei satanut vettä kuitenkaan.

Mukaan tarttui muutama jouluinen ihana asia....

Ainakin tämä kaunis ovikranssi, joka heti ripustin oveemme jouluntuntua tuomaan. <3

Ja Blossomista ostin nämä ihanat rusina- ja mantelikulhot. <3 Ja paljon kaikkea muutakin ihanaa olisin löytänyt sieltä, mutta kaikkea ei voi ostaa... Monta ihanaa ideaa sain ainakin mukaani!
Ja tarttui sieltä kaupungilta käteen muutakin pientä, mutta niistä varmasti kuvia sitten joulun lähetyessä.

Äskön paistoimme hieman joulutorttuja lasten kanssa ja nautimme ne ihanan höyryävän glögin kanssa... <3
Tänään illalla ois tarkoitus vielä ommella yksi joulusukka ja muutamia jouluisia sydämmiä. Ensi viikollekkin riittää ompeluprojekteja, kun ensi lauantaina on jo pikkujoulu ja ensimmäinen adventti. Kalenterin luukkujakin lapset pääsevät pian availemaan, joten sinnekkin voisi ehkä vielä jotain pientä luoda.
Lämpöistä ja tunnelmallista sunnuntai iltaa kaikille!

-Heini-


4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ai että on ihanat enkelinsiivet! Ja tuo ostamasi havukranssi, tosi kaunis! Mulla oottais terassilla kasa havuja, aattelin koittaa saisko niistä kranssia tehtyä..epäilempä :) Kivaa alkanutta viikoa!

heini kirjoitti...

Kiitos viestistä. Heh, mäkin suunnittelin ensin, että yrittäisin tehdä kranssin itse, mutta kaikkea suunnitelemaa ei millään kerkeä ennen joulua, ja lopputuloskin voisi olla mitä vaan, joten päätin, että ostan valmiin. :)
Mukavaa alkuviikkoa sinnekkin!

-Heini-

Anna kirjoitti...

voi että, taas niiiin ihania juttuja! Kyllä te ootte kerkeäväisiä! Noh, ehkä mäkin nyt kun Eevin rytmiä on saatu enempi kohdilleen :)
Olikos tuo kranssi jostain kojusta vai?

heini kirjoitti...

Kuule Anna, en mä nyt kerkee ollenkaan niin paljoo, kun haluisin... Ja oon varma, et sä puuhailet ihan yhtä paljon siellä kotona, ja lisäks sulla on se tanssi ja kutimiakin heluttelet ahkeraan. :)
Kranssi löytyi kojusta, mutta toissa vuonna ostin havukranssin Sundilta, että kukkakaupoista löytynee myös erilaisia vaihtoehtoja. :)

-Heini-