torstai 18. lokakuuta 2012

Vihdoin

Lupasin jo aiemmin kuvaa meidän poratikosta, kunhan saadaan viimein portaikon remontti päätökseen. No, vihdoin remontti valmistui tässä yks ilta (ehkä kuukausi sitten), ei se ollut iso juttu tuo portaikon alaosa loppujen lopuksi. Portaikon yläosa ja käytävä maalattiin jo aikaa sitten vaalean harmaaksi, portaat maalattiin kiiltävän valkoiseksi pian sen jälkeen. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, mutta portaikon alaosa jäi tekemättä, syystä että en oikeen teiennyt mitä haluaisin (+ aika ja raha).
Ensin ajattelin, että joku tapetti ois kiva, jolloin samlla tapetilla voisi jatkaa takkahuoneen, joka on portaiden alla. En kuitenkaan tiennyt millainen tapetti olisi kiva, ja lopuksi en enää edes uskonut löytäväni sopivaa tapettia. Päädyin siis, että haluan valkoista penelia seinille. Projekti kuitenkin pitkittyi ja pitkittyi, lähes epätoivon partaalle asti... Kunnes eräänä päivänä töissä mainoslehteä selaillessani törmäsin ihanaan tapettiin! Olin varma, että tämä se on, meidän poratikon tapetti! Ja niin passitin rakkaani tapettiostoksille, revin illalla tapetit, ja seuraavana iltana tapiseerattiin. 

Tässä meidän portaikko nyt.Olen enemmän, kun tyytyväinen. Valkoiset portaat korostuvat kauniisti, kun seinät eivät ole myös vain valkoiset. Ja toisaalta tässä poratikon alaosassa yhdistyy tietyllä tavalla, valkoisen ja harmaan liitto, joka pikku  hiljaa leviää ympäri koita. Ja tässä yhdistyy myös tietyllä tavalla se vanhaa jäljittelevä tyyli, josta myös tykkään.

Tästä on sitten hyvä jatkaa. Samaa tapettia tulee myös takkahuoneeseen  (linkissä löytyy kuvaa portaiden alta, vaikkakin järjestys on muuttunut aika tavalla) .Tosin en ole vielä varma onko se seuraava remonttikohde, vai olisiko se kuitenkin meidän pikkuriikkinen eteinen...? Se jää nähtäväksi, makuuhuonekkin odottaa remonttia...

Remonteista haaveillen lähden nyt pöllöilemään. :D Siittä lisää myöhemmin... :)

-Heini-

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Näyttää ihanalta! Jännää tuo tapetti, enpä ole tainnutkaan törmätä siihen vielä missään. Hyvää viikonloppua!

Malin kirjoitti...

Det blev så ljust och fint, den där tapeten är så härlig! :)