perjantai 27. huhtikuuta 2012

Nainen

On hienoa olla nainen! :)
Me teimme eilen työmatkan Tuuriin, ja sieltä tuli osteltua mm. astiota ja meikkejä. Naisten juttuja siis!

On ihanan piristävää saada uusia hienoja astioita. Ja kiva sitten keitellä kaffeja ja tarjota jotain makeaa sulosista kulhoista. Ja söpöstä sokerikkoakaan en voinut jättää, vaaleanpunainen kansi ja kaikki! ;)


Uusi muumimuki pääsi "kokoelman" jatkoksi, vaikka ihan arkisina käyttöastiona nämä muumimukit meillä on, tai kyllä niistä tarjotaan kahvia vieraillekkin. :)
Niin ja unohtamatta pilkullista uunivuokaa, joka päätyi ostoskärryyn varmasti lähinnä pilkkujensa takia! :) Niin kaunis, että tätä voi käyttää myös tarjoiluastiana, vaikkapa kesällä grillijuhlissa (niinkun me sellasia oikeasti järjestettäis!).


Niin, vaikka kahvitarjoiluista ja makeista tarjottavista en pääse nauttimaan vielä yli kuukauteen, koska on tullut tehtyä sopimus sokerilakosta kesäkuun alulle... Tiukkaa tekee, mutta taidan olla pian jo paremman puolella, kun vierotus oireet alkaa helpottaa (neljäs päivä vasta menossa).
Mulla on ollut tosi kova flunssa koko viikon, kurkku kipee ja ääni käheänä, kroppaa särkee. Tänään aloin miettiä, että mahtaako jatkuva päänsärky johtua flunssasta, vai olisiko sittekin sivuoire sokerilakosta??? Ei ole aiemmin tullut mieleenkään, mutta ihan mahdollista sekin. No, toivon viikonlopun auttavan asiaa, pitää yrittää huilia ja ottaa vaan ihan lunkisti.

Kevät saa mielen kaipaamaan väriä ja uusia tuulia. On ihanaa, kun saa kaivaa korkokengät esille ja odotella hamekelejä. Ja ennen niitä korkokenkä- tai hamekelejä voi mieltään piristää uusilla herkullisilla meikeillä. Itse olen ostanut pari kynsilakka, huulipunan ja herkullisen värisiä luomivärejä.

Rauhallista ja naisellista viikonloppua teille! :)

-Heini-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jaa, tuo sun pinkki lakka on enemmän sitä mitä mä oisin halunnut :/ .... :)
Nina

Anna kirjoitti...

Voi miten kivoja ostoksia! Pitääpäs päästä pian noita astioita testaamaan :)

Kultakutri kirjoitti...

Kivoja löytöjä oot tehnyt!

Uusi lukija ilmoittutuu...

P.S. Mun blogissa on sulle tunnustuksia kaksin kappalein! :)

Malin kirjoitti...

Läst just på en blogg att man ska äta krom tabletter mot sötsuget och kom på att jag faktiskt åt dem för några år sedan och tyckte att det hjälpte! Så iväg med dig (er) till apoteket på måndag, en burk kostade kanske 5 euro :)