sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Juhlan humua

Tämä viikko on mennyt oikeen hulinalla. Alkuviikosta esikoinen oli kuumeessa ja kotona koulusta. Sitten vuorostaan pienin oli flunssasen olonen, nuutunut ja väsynyt, ilman sen kummempia oireita, kovin itkunen ja väsynyt vaan.
Me ei sitten koko viikon aikana päästy ulos, ja kotona meno oli sitten sen mukaista! Huoh! Perjantaina uskaltauduttiin hetkiseksi ulos, tai no, meidän piti olla hetkinen, mutta tunnin mittaseksi ulkoiluksihan se sitten venähti. Kyllä se ulkoilu lasten kanssa vaan on ihanaa! Lapset nauttii, ja itsekkin saa jotenkin hengähtää, vaikka niiden lasten kanssa tulee silä ulkonakin touhuttua. Hyvä mieli on kuitenkin aina ulkoulun jälkeen koko porukalla! :)

Lauantaina meillä vietettiinkin sitten prinsessa juhlia!
Neljä vuotta sitten, 10.10 lippujen liehuessa saloissa meille syntyi maailaman suloisin, pikkuriikkinen prinsessa!

Onnea rakkaamme! <3

Lahjaksi neitokainen sai meiltä nukkekodin.


Tää oli niin ihana! Tätä oon ihastellut jo parivuotta sitten jouluna, mutta sillon neitokainen oli mun mielestä liian pieni. Nyt tyttö itse toivoi nukkekotia, joten heti tiesin minkälaisen nukkekodin tytölle haluan.
Vaikka neitokaisen mielestä tämä ei ole nukkekoti ollenkaan, tämä on kuulemma prinsessakoti! :)

Sellainen hulina viikko täällä takana, joka kuitenkin nyt onnellisesti lopuillaan. Onneksi tervehdyttiin viikonlopuksi, että ei tarvinut juhlia peruttaa!
Toivotaan, että ensi viikko rauhallisempi, ja päästään taas ulkoilemaan kunnolla. Tänään kyllä ulkoiltiinkin, ja nautittiin ihanasta syyssäästä, ja lehtien lennosta... Ulkona on jotenkin niin satumaista näin syksyllä!
Nyt juuri kyllä myrskyää niin, että ikkunat helisee.... Ei ihan satumaista siis, mutta sitä suurempi syy laittaa kynttilät palamaan, ja nauttia hämäränhyssystä. ;)

Ja huomenna on mentävä kipin kapin ostamaan lapsille viimesiä talvikamppeita, hanskoja ja pipoja ja kengät vielä tytölle myös. Ensi viikolle on jo luvattu LUNTA!
Aika ihanaa... Sitten luonto on entistäkin satumaisempi... Se ensilumi on aina yhtä ihana ja ihmeellinen! <3

Satumaista alkavaa viikkoa!

-Heini-

Ps. Ihana arvonta Oma koti onnenpesä blogissa. :)


5 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Paljon onnea teidän suloiselle 4-vuotiaalle Kultakutrille!

Ompas kiva kun nyt tuo nukkekoti on sisältä valmiiksi valkoinen? Mä ostin citarista samoja hellokittyjä joulupukin pussiin :D Pakko säästää sinne asti kun jotain kivaa löytyy :)

Meillä on kuopus ollut kans flunssaine, yskää ja rutuinen, tosi rutuinen! Eilen olin pihapuuhissa ja jossain vaiheessa luovutin pipon poijalle ja voi kuinka se navakka tuuli kävi korviin. Ihan kuin tenava,mä oon nyt sen takia kans flunssas :S

malla kirjoitti...

ihana prinsessa sulla!!!onnea oikeen paljon:)suloinen nukkekotiki!

Anna kirjoitti...

Onnea prinsessa! Mahtavan lahjan on neiti saanut, olen myös itse tuollaista ihastellut, mutta taitaa vielä mennä hetki ennen kuin meille talo tulee.
Täälläkin on sairastettu, sisällä ollaan vaikka ulkona aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Ja huomasin myös, että ei varmaankaan ole vielä liian aikaista etsiä niitä talvivaatteita, sillä ulkonahan oli TOSI kylmä!!

heini kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista!
Maakalle ja lapsosille paranemista!
Kuin myös Annalle ja lapsille lähettelen haleja toivon, että tervehdytte pian!

-Heini-

Jonna kirjoitti...

Voi onnea rinsessalle <3 Niin se aika rientää.. ulkoilu muksujen kanss on kyl kivaa puuhaa! Harmi kun teille flunssa löysi tiensä..Vitsi miten ihana tuo nukkekoti!