perjantai 6. huhtikuuta 2012

Tipi tii, tipi tipi tipi tii...

Postaus ilman kuvia taas, pahoittelen! Ja samassa hengenvedossa lupaan parantaa tapani, koska mulla on uus kamera!!! Jee jee! Ihan tavis, mutta on se ihanaa, että se kamera ON! Kulta sen toi kerran yllättäen kauppareissulta, iso kiitos hänelle! <3

Ja sitten ihan pikaisa kuulumisia. :)

Portaikko edelleen kesken, mutta tykkään todella uudesta niin raikkaasta ja valoisasta luukista! Vähän luikkaat portaista tuli, mutta mietinnässä on nyt, että laittaisimmeko niihin semmosella "liukuestemaalilla" raidat, vai opetettaisko vaan lapsille, että pitää kulkea tosi varovasti! Ensin portaat eivät tuntuneet liukkaammilta, kun aiemmin, vaikka näyttävät kiiltävän maalin takia todella liukkaalta, mutta nyt viikkojen jälkeen portaat tuntuvatkin liukkailta. Olisko maali nyt vasta kovettunut oikeaan kovuuteen ja siksi tuntuu vasta nyt liukkaalta??
No toisaalta, äkkiäkös nuo kuluu karkeammiksi... Ensimmäiset kolhutkin on nimittäin tullut... Mutta hattaax se? ;) Ei kai, ei mua ainakaan, kunhan pysyy tolleen muutama siellä täällä portaan reunassa. Se on sitä elämää!
Välipaneli puuttuu portaikosta vielä seinältä, mutta eiköhän sekin siellä pian oo.
Laitan kuvaa poratista ensi vikkolla tai viimestään, kun se panelikin siellä on. :)

Töissä viihdyn huippu hyvin edelleen. Kesälomaa ei juuri ole odoteltavaksi, mutta muutaman päivän meinaan pitää jo Toukokuussa, kun isäntä lähtee reissuun, saan viettää laatuaikaa lapsosten kanssa! :) Niin, ja nähtäväksi jää jatkuuko työt kesällä edes enään, mutta toivon todella niin! Pientä painetta, kun ei vielä tiedä ja kun en oikeen muualle halua ja sitä päivätyötä on niin vaikea löytää hoitoalalta, mutta vuorotyötäkään en voi tehdä... No, aika näyttää.

Virkkaamista harjottelen kovasti, mutta en tiedä opinko sitä koskaan... Toivottomalta tuntuu! :D

Huomenna lapset pääsevät trulleiksi ja sitten lähdetään mökille! Ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja se tuntuu ihanalle! Siittä kiitos rakkaalle anopille, että saamme siellä viettää aikaa ja rentoutua! Mökillä mieli lepää! :)

Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille teille ihanaisille!

-Heini-

3 kommenttia:

Ninja kirjoitti...

Soiko vieläkin tipu-laulu päässä? :D Kyllä se Heini sinne jäät mun kanssa, en mä muita päästäkään meille töihin...Don't worry! Ja siitä virkkauksesta, niin mäkin tänään virkkasin tosi PYÖREÄN lapun, mutta en edelleenkään hallitse tekniikkaa koska välillä tulee raitoja, välillä ei. Tosi hassun näköinen lappu :D

Minusta kirjoitti...

Ihanan positiivista! Ja hienoa että sulla ON nyt kamera :)

Anonyymi kirjoitti...

Det är så härligt att alla barn med familjer vill vara där ute på stugan med mej!! Vad sku jag göra utan er!! jag trivs också som bäst där när stugan är full av stojande lekande...ok ibland grälande :) barn!! Det är så det ska vara...livet! kramar rakas miniäni!