maanantai 27. syyskuuta 2010

Arvonta suoritettu! :)

Tänään ollut oikea hulina päivä. Meidän auto on rikki, mutta onneksi ollaan saatu lainata anopin autoa, että saatiin tyttö kerhoon. Kerhon ajan käytiin pienimmäisen kanssa kaupungissa osatamassa hänelle fliishaalari ja uusi kypärälakki. Vielä ois asusteita hankintalistalla, hanskoja, pipoja, kaulureita ja kenkiä, ja esikoiselta puuttuu talvivaatteet vielä kokonaan. Alkaa pian olla kiirus, aamulla oli jo melkeen -5 astetta! Hui, talvi tulee pian! :)

Kerhosta palattiin jännittynein fiiliksin kotiin... Arvonta! ;) Kiitoksia kaikille osallistuneille, ihanaa, että niin moni halusi enkelin itselleen. Uusia lukijoitakin on tullut, tervetuloa teille! <3

Eilen illalla kirjotin ja leikkailin valmiiksi arpalappusia. Aamulla tarkistin uudet osallistujat, ja sitten lappuset kulhoon ja neiti onnettareksi.

Hän sai nostaa yhden lappusen kulhosta...

Taisi olla jännää hänenkin mielestään! :)Ja lapussa luki...

Johanna!
Onnea, olet voittanut enkelin itsellesi!
Otahan yhteyttä, niin saadaan enkeli matkaan! :)

Me painutaan nyt lasten kanssa ulos nauttimaan auringosta ja ihanasta syyssäästä! Kaunista alkanutta viikkoa teille kaikille! Nautitaan ihanista auringonsäteistä ja valonmäärästä! :)

-Heini-

5 kommenttia:

heini kirjoitti...

Laiton Johanna sulle s.postia tulemaan. :)

-Heini-

Nonnukka kirjoitti...

Onnea voittajalle ihanasta palkinnosta :)

Johanna kirjoitti...

Tuhannesti kiitoksia Heini! Olipas iloinen ylätys maanantaipäivään! :)

heini kirjoitti...

Hih, saat kiittää meidän tytön tylleröä, joka nosti juuri sinun arpalipun. :D Mukavaa, jos tämä piristi sun maanantaita! :)

-Heini-

Maaka kirjoitti...

Onnea, onnea onnelliselle voittajalle! :)