keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Juhlahumua arjessa...

Niin, tosiaan ilmassa on häähumua. Rakas ystäväni menee naimisiin ensiviikon lauantaina, minä olen saanut kunnian toimia kaasona! <3 Ostinkin itselleni ihan ensimmäisen iltapuvun elämäni aikana. Päätin satsata, kun on suuret häät ja sain niin tärkeän tehtävän. Pukuun kuului hartiahuivi, mutta ostin erikseen toisen eri materiaalia ja eri värinkin, se antoi pukuun ryhtiä. Hmm, minulla oli siis ylimääräinen hartiahuivi, mitäs siitä voisi tehdä? LAUKKU, iltapuvun kanssa on oltava kaunis pieni laukku, joka sopii väreihin!Ja tässä se on, laukku, joka aivan varmasti sopii pukuun! Tildan kaavoilla valmistettu (tosin hieman muunneltu), ja vanha rintakorukin sai uuden elämän. Itse olen tyytyväinen! Jokin kiinnitys systeemi pitää vielä keksiä, ohjeessa se oli vain noin, mutta kun sisälle tulee kaikki ne tärkeimmät, eli puhelin, lompakko ja kamera, on laukku saatava kiinni. :)


Ja sitten, kun mies tuli tänään töistä kotiin, toi hän tullessaan lahjan...
Olen kauan, kauan jaksanut jankuttaa, kuinka kätevä olisi rikkaimuri. Sellainen iso versio... Mies ei oikeen ole ymmärtänyt, meillähän on imuri, oli vastaus aina.
Kun sitten eräänä päivän näin, että elektroluxin rikkaimuri oli saanut uuden värin, VALKOINEN, olin varma, että se on saatava, sehän sopisi jo sisustukseenkin. ;)
Rikkaimurin tarpeellisuudesta on nyt sitten keskusteltu, luulin, että huonoin tuloksin... Uhkasin muuten jopa lopettaa imuroinnin arkisin kokonaan. Viikkosiivouksen teen perjantaisin, mutta arkisin en raahaa imuria kellarista joka päivä, tai edes joka toinen. Jos olis rikkaimuri aina esillä vois imuroida vaikka kahdesti päivässä, keittiön muruset ja hiekat etisestä!

Ja tässä se on, mun arki-imuri! Kaunis, vai mitä? :D

Joo, tiedetään lattialista puutuu, mutta toivotaan, että se pian on paikallaan. Maalauksen jäljiltä se on jäänyt pois. Ajatelkaa, tuo puolipanali keittiössä oli puunvärinen... Nyt sekin on saanut kauniin valkoisen maalipinnan, valoisaa ja kaunista! :)


Valoisaa ja hieman halpompaa arkea!

-Heini-

4 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Kaunis laukku ja juhlava!

Meillä on keskuspölynimuri yleensä aina tuossa kasalla, että voi imuroida sen min. kahdesti päivässä :D Tuo on kyllä huomattavasti siistimpi ratkaisu.

Sirkka kirjoitti...

Kaunis laukku aivan heleän juhlavan sävyihin pukeutunut, rintaneulan kanssa sopien yhteen!

Kätevän näköinen kapistus tuo imurisi ja varmasti hoitaa tehtävänsä hyvin, itse käytän harjaa ja rikkalapiota noin kuusi kertaa päivässä, ellen enemmänkin...hiekkaa tulee, kun meillä on hiekkatiet,joissa ulkoilen Rosan kanssa..ja muuten menisivät pikkukivet naposen suuhun D

Oikein ihanaa hääjuhlaa ja Onnea kovasti hääparille ja sinulle kun saat kunnian toimia kaasona, ihanaa!

Nilla kirjoitti...

Vad har hänt med min bror???? Eller har du bytt ut honom????`:D :D Slängde mig direkt på telefonen för att ringa honom och fråga om han fortsättningsvis mår bra men han hade inte på den?!?!?! Vad är det för sätt?

Superfin är dammsugaren, "små" saker som gör vardagen så mycket roligare, iallafall för en tid :0)

Väskan blev så fin, som en utsökt pralin.

Ida har UVI, fick medicin idag, fick inget kissprov igår utan det fick T ta igår på henne, inte alls roligt. Blir nog att gå och plocka lingon och koka saft! Kanske vi skulle gå tillsammans i helgen?

Ha det bra!
Kram

heini kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! :) Laukkuun on pakko olla tyytyväinen itsekkin, koska aluksi epäilin kovasti tuleeko siittä laukkua ollenkaan, saati niin hienoa, että sitä voisi häissä käyttää.

Imuri on kyllä ollut kerrassaan ihana kapistus, ja mikä ihaninta olen saanut siivousapuakin paljon. Esikois poika nimittäin tykkää kovsati tästä pienestä kätevästä versiosta ja heluu imurin kanssa jatkuvsti. :D

Sirkka, kovasti jaksat olla ahkera, kun niin usein harjaa ja rikkalapiota käytät. Mä en vaan jaksais, vaikka varmasti pitäis täälläkin. Nyt on onneksi tuo uusi kapistus, niin hetken aikaa ainakin jaksaa innostua. :)

Nilla, mä en tosiaankaan tiedä mikä Jockin meilen sai niin muuttumaan, että se mut noin yllätti, mutta hyvä näin! Oisko nyt niin, että se elää toisvossa, että meillä ois aina paljon siistimpää jatkossa. :)
Puolukkametsään pitäis tosiaan mennä, niitä on muuten paljon tänä vuonna. Lauantaina mä en kerkee, kun ollaan V:n kanssa menossa sovittamaan sitä hääpukua, samalla haen omankin pukuni. Mutta katsellaan sunnuntaina sitten. :)

-Heini-